Lone Bachs Hundeshow

For et stykke tid siden skrev Lone til mig og spurgte om jeg vil være med til at lave opvisning ved Dalby Marked. Jooo, det lød da hyggeligt, det ville vi da gerne.

Så i morges pakkede vi hele dog dancing udstyret i bilen og kørte til Dalby, hvor vi mødtes med Lone og hele familien.

Vi startede med at lægge planer for vores opvisning, som arrangørene gerne ville have, skulle vare lidt længere end forventet.

Gollum skulle åbne showet ved hjælpe mig med at vise hvordan vi træner og hvordan øvelserne bygges op fra grunden og indlæres gennem ros og positiv forstærkning. Helle havde sagt, at hun ville komme og kigge på, så da hun dukkede op, blev hun hijacked, så vi havde to hvalpe med til introen.

Gollum demonstrer elefant øvelsen mens jeg forklarer om heelwork træning

Gollum demonstrer elefant øvelsen mens jeg forklarer om heelwork træning

Da vi stod og skulle til at starte, kom arrangørene hen til os og spurgte hvilket navn de skulle præsenterer os som. Helle og jeg var helt enige: Lone Bachs Hundeshow 😀
De morede vi os meget over resten af dagen 😀

Dygtige Ex-it var også rigtig sej

Dygtige Ex-it var også rigtig sej

Både Gollum og Ex-it var super seje. De arbejdede koncentreret midt i alt virakket. De viste hvordan vi træner lineføring og startede med at vise elefantøvelsen og derefter gik vi videre til vendinger på platform. Vi viste også lidt ‘puppy-recall’ og følge under gang. Sikke nogen dygtige hvalpe vi har. De gjorde det så flot.

Og da hvalpene var færdige med deres del af showet, stod den på fri leg :-)

Og da hvalpene var færdige med deres del af showet, stod den på fri leg 🙂

Da hvalpene havde vist deres, tog Helle dem med ud og så var det Hero og Puma, der viste indlæring af nogle lidt mere avancerede øvelser.

Synkron slalom - Puma og Hero

Synkron slalom – Puma og Hero

Og så var Hero klar til at lave sit Oliver Twist program. Det var svære forhold. I starten af programmet gik der en dame midt hen over pladsen – hun skulle frem og kunne ikke lade sig forstyrre af, at der var en opvisning i gang. Hun vrissede oven i købet af de tilskuere, der prøvede at forklare hende, at hun gik i vejen. Hun havde vist ikke en god dag.

Hero viser sit Oliver Twist program

Hero viser sit Oliver Twist program

Området var også udfordrende – halvvejs asfalt, halvvejs en græsbevokset bakke med en masse rister og metalplader. Publikum var vildt tæt på og der var meget uro og larm på pladsen. Heldigvis er Hero jo en lille arbejdsnarkoman, så han er ligeglad – hvis han kan få lov til at lave sit program, så betyder det mindre hvor det foregår henne. Han var mega sej og lavede et flot program. Skønne skønne Hero.

Dygtige Hero! Glad hund og ejer efter en god performance

Dygtige Hero!
Glad hund og ejer efter en god performance

Efter Hero gik Puma ind og viste sit Olsen Banden program mens jeg fik belønnet Hero og gjort klar til at tage Biscuit ind.

Puma og Egon Olsen i aktion

Puma og Egon Olsen i aktion

Biscuit tog sin start pose på min skulder og så var vi klar… Og vi var klar… Og vi var stadig klar… Og der var ged i musikken. Da den endelige startede, så var det ikke fra begyndelsen, så vi måtte improvisere lidt og prøve at komme ind i programmet der hvor musikken var. Biscuit havde siddet længe på min skulder og det var meget varmt i dag. Det var ikke lige noget Biscuit satte pris på. Han lavede en masse fine tricks, men ikke i nødvendigvis på mit initativ og ikke nødvendigvis de tricks, som jeg mente passede til musikken. Fjollede lille sheltie – men publikum kunne godt lide ham ❤

En laaaaaaaaaaaang start-pose

En laaaaaaaaaaaang start-pose

Efter opvisningerne fik vi lidt at drikke og så sagde vi farvel til Lone og familien og Helle og jeg tog hvalpene med rundt på pladsen, hvor der foregik en masse ting. Der var en masse aktivitet, så god socialisering for Ex-it og Gollum.

Zumba damer

Zumba damer

Standart Dans

Standart Dans

Klovne-show for børnene

Klovne-show for børnene

Mere dans

Mere dans

Meeeeen Helle og jeg var ved at være sultne og der var også lidt for mange mennesker til at gå rundt med 8 hunde, så vi pakkede os selv og vores ting i bilerne og kørte 8 km til Faxe, hvor vi spiste frokost på en perfekt café med god plads til hundene ved deres udendørsborde.

Faxe

Faxe

Efter frokosten gik vi tur i det smukke Faxe Kalkbrud og hundene fik lov til at svømme i en af de mange søer. De trængte til at blive kølet ned.

Super smukke omgivelser

Super smukke omgivelser

Ex-it

Ex-it

Ahhhhh dejligt at blive kølet lidt ned

Ahhhhh dejligt at blive kølet lidt ned

Jazz og Hero

Jazz og Hero

Hele flokken

Hele flokken

Hero

Hero

Total hygge med hundene

Total hygge med hundene

En træt lille Gollum fyr efter badet

En træt lille Gollum fyr efter badet

Det var et par meget trætte hvalpe, der kom tilbage til bilerne efter alle de oplevelser de havde fået. Ex-it er normalt ret hvid, men efter en rulle-tur i kalken i kalkbruddet, var hun endnu mere hvid 😀

Ex-it - nu med mere hvidt!

Ex-it – nu med mere hvidt!

Gollum var stadig sort – og meget træt… i sit lidt for store køledækken ❤
Det er hårdt at være med danse-truppen på arbejde 🙂

Han har sovet det meste af eftermiddagen :-)

Han har sovet det meste af eftermiddagen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gollum, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s