Fed træning

1

Biscuit

Hundene havde en super god dag i går med mange oplevelser og hygge. Derfor var det også lidt overraskende, at de bare slet ikke gad sove længe i morges. Det havde jeg håbet på…

Men, men, men kl. 9.30 var vi på farten – en dejlig gåtur i skoven og derefter en trænings-session med hver hund.

Heros træning gik så godt. Vi kørte hele koreografien igennem – uden musik og med mange pauser, med fokus på at alle øvelser var knivskarpe og at der var ro og kontrol hele vejen igennem. WOOOOOOW hvor var det bare en god dag.

Vi fik også øvet os på vores nye slalom og da jeg lige havde fundet ud af, hvordan jeg bedst kunne hjælpe Hero med at få den rigtig, så gik det strålende. Men altså… vi har jo stadig godbidder for hvert ‘skridt’ og håndsignaler på – man lærer jo ikke en ny øvelse på en enkelt dag.

Super super god træning med Hero.

Lille Gollum var så oplagt i dag. I går da vi trænede, havde han lige spurtet rundt sammen med Ex-it og selv om han stadig arbejdede godt, så kunne jeg godt mærke, at han havde krudtet det værste af. I dag sprudlede han imidlertid af energi og ville så gerne. Mega fed følelse at arbejde med ham. Han var fokuseret, tændt og fuld fart på. Seje hundehvalp.

En lille video fra i går, hvor vi trænede sammen med Helle:

Biscuit trænede fri ved fod og han er jo bare så sød. Hans højre heelwork er ved at blive mere skarp igen – han trænede heelwork på begge sider, da han var ung, men det er mange år siden vi har gjort ret meget ud af præcisionen og det kunne man se. I de sidste par uger, har vi igen fokuseret på at få en god parallel position også på højre side og det går rigtig godt.

2

Beat

Lille Beat trænede freestyle tricks. Vi genopfriskede nogen af hans fede spring og han hyggede sig bare så meget. Lækre Beat fyr.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s