Weekend

Vi har haft en skøn weekend. Selv om den blev lidt anderledes end forventet, så blev den bestemt ikke dårligere.

Lørdag skulle jeg have været til konkurrence i Ringsted. Jeg havde tilmeldt Hero til træningsklassen, så jeg kunne afprøve vores Crufts program, men i ugen op til konkurrencen, blev jeg i tvivl om hvorvidt det virkelig var det Hero havde mest brug for.

Hallen i Ringsted er stor nok til, at man kan få en fantastisk ring at arbejde i, men til gengæld, så er arealerne uden om ringen ikke ret store og man skal som regel tæt forbi en masse andre hunde for at komme frem til start området. Der er også dårligt plads til opvarmning på tæppet inden man går i ringen. Begge dele er med til at stresse Hero op. Han bryder sig ikke om at blive presset til at gå tæt på hunde, som han ikke kender og han er ikke så god til at varme op uden for, skulle bevare fokus mens han går tæt forbi en række fremmede hunde op til start området og så gå ind og vise sit program. Det får ham til at køre op.

Og Hero drikker meget, når han træner/arbejder (fordi han altid giver alt hvad han har i sig, når han arbejder og bliver varm) og i hallen i Ringsted, må man ikke have vand med op til start området – en tørstig og varm hund, der går i ringen, det ved jeg af erfaring også stresser ham.

Han kan håndtere alle disse udfordringer, når han har styr på sit program, men nyt program under (for Hero) svære forhold – det er ikke optimalt. Såååh alt i alt føltes det ikke godt, at skulle gå i ringen med ham – der ville være alt for mange kompromiser og i den sidste uge – 10 dage, har vores træning virkelig fungeret godt. Hero har været afslappet og koncentreret. Det har været skønt. Jeg kunne mærke i min mave, at jeg ikke havde lyst til at sætte det vi har lige nu over styr, fordi jeg gerne ville afprøve mit program under stævne-lignende forhold, så jeg meldte afbud til konkurrencen hvilket pludselig gav mig en uventet fridag.

Og hvad er bedre at bruge en uventet fridag på end at besøge familien. Jeg kørte en tur til Hillerød og besøgte min søster.

Andreas var til fødselsdag da jeg kom, men Marcus var hjemme, så vi spillede ‘Grådigt får’ indtil Andreas også kom hjem.

1

Og Marcus har fået en rokketand, så jeg havde rokketands-slik med op til ham 🙂

2

Da Andreas kom hjem spillede han sammen med os – Grådigt får og Fibber, hvor ens næse vokser når man lyver. Mega hyggelig eftermiddag 😀

5

3

Vi hyggede selvfølgelig også med hundene.

6

Gollum har en lille korsbåndsskade, så der skal passes lidt ekstra på ham i øjeblikket, men hygge er jo heldigvis ikke hårdt for benet.

4

Marcus viste ham billeder fra den gang han var lille – tænk, at det kun er 8 mdr. siden, at Gollum var så lille, at han kunne sidde på skødet af Marcus.

7

Søndag havde jeg aftalt at mødes med Helle og træne. Vi mødtes midt i Ringsted by lige ved Biblioteket, hvor der var mange mennesker, hunde og andre forstyrrelser. Det er god træning for hundene, hvor de får øvet sig i, at ignorere uroen i omgivelserne.

1

Hero var mega dygtig og lavede sit Crufts program så fint to gange i træk.

2

Og så sluttede vi med en dejlig gåtur med alle 8 hunde. Heldigvis må Gollum gerne gå lange ture, hvis bare han er i snor, så selv om han ikke træner i øjeblikket (af hensyn til korsbåndet), så kan han stadig være med. Det er ikke let at holde ham i ro, men uden vores gåture, havde det været rigtig svært!

3

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s