Det hele handlede om Crufts

DSC_0094kontrastlille

Easy, Gollum og Ex-it

Det hele handlede om Crufts…

– Eller ikke det hele… for morgenen handlede om Gollum og hans søskende. Vi havde fællestræning for Hazyland kuldet.

Vi var godt nok ikke så mange i går, for der kom arbejde, knæoperation og alt for lang afstand i vejen for Fifty, Vega og Bambus, men Easy, Ex-it og Gollum havde rigtig god træning.

Easy arbejdede på færdighedsprøve kl. 1 og hun er nået rigtig langt.

Ex-it arbejdede på lydighed krydret med tricks.

– Og Gollum arbejdede på et mix af lydighed og HTM.

Efter træningen fik vi lækker lagkage, fordi vi fejrede Doggies 9 års fødselsdag.

Og bare fordi fællestræningen var slut, betød det ikke at Helle og jeg var færdige med dagens program. Så langt fra! Dagens arbejder var kun lige begyndt. Først skulle Jazz træne og derefter stod resten af dagen i Crufts’ tegn.

Heros træning af Crufts programmet. Det er sjovt, for sidste år nåede jeg ca. 14 dage før afgang til UK, til en følelse af at nu kørte vores program på skinner og vi kunne det vil skulle kunne og trods dette drog jeg afsted med en uro og nervøsitet i maven.

I år har vi lavet en masse ændringer i programmet (i forbindelse med vores tur til Belgien) kun ca. 2 uger før afgang og jeg føler slet ikke, at det sidder på rygradden. Både Hero og jeg skal virkelig koncentrere os, for at få vores program fejlfrit. Men alligevel har jeg en ro i maven og en tillid til, at vi godt kan. Jeg tror, at det er Jules’ tillid til os, der giver mig ro i maven. Hun tror 100% på, at vi kan gennemføre programmet med de ting hun har rettet til og hun ved jo hvad hun taler om, så derfor tror jeg også på det. Og så er Helles opbakning jo uvurderlig. Desværre missede hun det, da vi kørte vores program igennem fra start til slut uden ophold i går. Øvvv – det var ellers et mega kick, som jeg gerne ville have delt med hende.

Efter træningen skulle rekvisitterne til programmet rettes til. Da vi var i Belgien, kom Jules med et par forslag, der skulle forbedre mine rekvisitter og en ny rekvisit, der skulle forbedre min koreografi (uden hensyntagen til at jeg har en lille-bitte bil), så eftermiddagen stod på rekvisit-bygning. Helle og jeg burde starte et tømmer-firma… eller måske ikke… men vi fik da lavet rekvisitterne med lidt hjælp fra Anders, der vist ikke var super imponeret 😀

Og selv om det var ved at være sent, så var vi ikke færdige endnu…

Hundene skulle spise fødselsdagslagkage og Doggie skulle åbne gaver.

Og så var der også mit Crufts kostume… et projekt, der har været udsat indtil det ikke kunne udsættes mere. Helle er mega god med en symaskine. Jeg var imponeret og nu er mit kostume også klart 🙂

Pizza til aftensmad og så var det hjem i seng efter en laaaaaang dag.

Tusind tak for hjælpen Helle og Jules (og Anders) 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Det hele handlede om Crufts

  1. Helle Larssen siger:

    Ha ha du kalder mig mega god med en symaskine… Bare de ikke zoomer ind 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s