Mænd Der Hader Kvinder

_ANG0207lille

Beat vandt sin klasse med sit program til Mænd Der Hader Kvinder

Det er nok de færreste, der er klar over, at det program Hero konkurrere med i år, Mænd Der Hader Kvinder/The Girl with the Dragon Tattoo, oprindeligt var Beats program.

EMMY (26)lille

Alle fotos af Beat: Allan Brown

Det år, hvor det for alvor gik op for mig, hvor svært Beat havde det med at gå til konkurrencer og udføre de svære kl. 3 programmer, da havde vi allerede et super fedt program klar. Vi nåede blot kun at konkurrere med det en enkelt gang i England, inden jeg besluttede at trække ham som aktiv deltager i sporten.

Og netop fordi jeg syntes, at det var et fedt og anderledes program, så besluttede jeg at bruge musikken og temaet til Hero i år.

DSC_0120lille

Heros version af Mænd Der Hader Kvinder fra Crufts 2016

Jeg kan godt lide, at have en ny rekvisit med i ringe hvert år. Det tvinger mig til at træne min hund til nye øvelser, så der altid er et nyt pift i programmet og ikke blot de ting, der allerede er på hundens repertoire. I Mænd Der Hader Kvinder har vi en laptop og en mur med, som vi ikke har haft før.

Jeg glæder mig til at konkurrere med Beats program sammen med Hero i år. Det virker om en passenede hyldest, nu hvor vi mistede Beat så pludseligt i begyndelsen af året.

Stig Larsson: Mænd Der Hader Kvinder – klik her!

 

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s