Hvor er det bare sjovt…

DSC_0059lille

Beauty og Hero

D. 30. april og 1. maj holder HTM sporten 10 års jubilæum som officiel sport i Danmark og i den anledening er vi i gang med at genopfriske gamle programmer, som skal bruges i en Blast from the Past opvisning d. 1. maj.

Biscuit har genopfrisket sit gamle ‘Sway’ og laver det så fint.

Helle er så småt begyndt at genopfriske Pinnocchio ‘Give a Little Whistle’ med Cookie – de kæmper lidt mere… Ikke fordi Cookie ikke kan lave det – det kan han sagtens, men Helle finder fortolkningen så mangelfuld, at hun simpelthen ikke kan huske hvad hun skal hvornår. Hahahaha ak ja, der er sket meget i sporten på 10 år 😀

DSC_0098lille

Beauty

Og så mødtes vi med Gitte – mest kendt som Dykker Gitte – for at hjælpe hende i gang med at genopfriske det program, som hun og Snowy optrådte med ved den første konkurrence i maj 2006.

Snowy lever ikke mere, men til gengæld har Gitte den dejlige Beauty, som bestemt kan træde i Snowys fodspor og som kom rigtig godt i gang med ‘Be My Life’s companion’.

Super hyggelig træning med megen latter og genopfriskning af gamle minder. Og hvor er det dog befriende, at kunne sige ‘Nåh ja, men sådan så det også ud for 10 år siden’, når noget ikke går helt som det skulle 😀 Niveauet er jo steget lidt gennem de sidste 10 år.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Opvisning, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s