Dygtige Drenge

DSC_0036lille

Ex-it hepper på sin bror Gollum, der er i ringen

HTM sporten er nu 10 år gammel og vi har været med fra starten… Fra længe før starten faktisk… Og jeg kan mærke, at mine følelser for sporten har ændret sig gennem årene. Ikke at de er blevet mindre stærke – mine følelser, men det er på en anden måde. Måske er det også fordi jeg er blevet ældre. Det er nogen andre ting, der betyder noget.

Samværet med hundene omkring det vi laver sammen betyder på en eller anden måde meget mere for mig end tidligere. Jeg har ikke længere behov for at deltage i alle de konkurrencer, der arrangeres (det er også ret mange efterhånden) – men tilgengæld nyder jeg dem, som jeg vælger at deltage i. Jeg elsker stadig at undervise – at formidle min glæde ved træningen. Og jeg elsker at optræde med mine drenge – om det er til opvisninger eller konkurrencer betyder mindre. Det der er vigtigt er, at vi lægger et stykke arbejde i at lave et flot program og så får vi lov til at vise det frem for et publikum. Det er så fedt.

I går var det ved DKKs konkurrence i Vejen, at vi fik lov til at vise hvad vi kan. Jeg kan godt lide DKKs konkurrencer – specielt dem, der afholdes i Store Ring. Vi har en kæmpe ring til vores rådighed og der er altid tilskuere. Der er som regel god plads til hunde og mennesker. Og når vejret er godt, som i går… Ja, what’s not to like 🙂

DSC_0125lille

Hero

Min første hund i ringen var Hero i Freestyle kl. 3. Vi varmede op i god tid og derefter lå vi bare i skyggen og hyggede en 20 minutters tid inden det var vores tur. Hero var så sej! Han gjorde det hele rigtigt. Den eneste fejl jeg bemærkede var en ekstra tur rundt om skiltet i slutningen, inden han begyndte sine slalomer hen mod vores finish pose. WOOOOW siger jeg bare. Det er en af den slags optrædener, der giver kriller i maven og et stort smil om munden. Wooooohooooo… jeg er så glad for min store freestyle-bamse 🙂

DSC_0092lille

Biscuit

Derefter var jeg optaget bag dommerbordet i et stykke tid og der skulle også føres resultater… Jeg opdagede alt for sent, at det var Biscuit, der skulle i ringen som næste hund i seniorklassen. Den lille sheltie fyr nåede ikke meget opvarmning. Og det viste sig ved, at han kørte højt… Meget højt… Han var en lille turbo sheltie i ringen og jeg kunne ikke lade være med at grine af ham. Han elsker sit Sway program og gjorde det super flot. Jeg er så glad for, at jeg har stoppet ham i kl. 3 og stiller op i seniorklassen med ham nu. Det var lige hvad han havde brug for, for at få glæden og gejsten ved at optræde tilbage. Det er så skønt at se hans glæde ved at optræde.

DSC_0102lille

Lille bitte Golbert var tilmeldt i begynderklassen og jeg havde besluttet at gå ind og starte på vores program til Fly Me To The Moon. Hvis Gollum mistede fokus eller virkede som om, at det var lidt for meget, så ville jeg stoppe og bare træne og hygge. Men Gollum mistede ikke fokus. Han var koncentreret, uimponeret over omgivelserne og bare så glad i ringen. Og så var der jo ingen grund til at stoppe… Så vi gennemførte… Jeg tror, at Gollum er lidt lige som Biscuit… Han kan godt lide et publikum og giver den lige lidt ekstra gas, når der er nogen, der kigger 😀

Vores indsats rakte til to 1. pladser (Biscuit og Gollum) og en 2. plads (Hero). Og Hero kunne også tage en ekstra pokal hjem for at blive Årets Freestyle Hund nr. 2.

DSC_0113lille

Dygtige Drenge

Biscuit fejrede sin succes ved at kaste tørret fisk op i bilen på vejen hjem… Adddddddddddddd!!!! Den var vist lidt for stor, den fisk han fik til at hygge med på hjemturen.

Og vi fejrede alle sammen med en dejlig svømmetur i søen sammen med Helle og vennerne 😀

DSC_0171lille

DSC_0159lille

DSC_0152lille

Tak til alle for en super hyggelig dag i Vejen.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s