En ny heelwork position

DSC_0012

Jeg har ikke haft travlt med Gollums træning. Jeg vil gerne have, at han får en grundig indlæring, så ikke vi skal ud og problemløse og rette op på forjagede ting senere. Indtil nu, har jeg kun præsenteret ham for to heelwork positioner – højre og venstre side af handleren. Han har lært at holde en parallel krop i sidelæns og baglæns gang,  han har lært at holde positionerne i vendinger og han har lært at finde ind i positionerne ved skift. Det har været mere end rigeligt, at skulle have styr på de ting i 2 positioner.

Men i går gik vi lige så stille i gang med en ny position, nemlig foran handleren på tværs af handlerens krop.

I starten fandt han det meget mærkeligt og kunne ikke rigtigt finde ud af at gå tæt på mig eller holde positionen. Jeg tænkte faktisk, at han vist ikke var den skarpeste kniv i skuffen 😀

Men han snød mig! I dag, da jeg igen forsøgte mig med den nye position, så havde han vist sovet på det, for han kunne indtage positionen og holde den forholdsvist fint. Og da jeg satte platformen på, var omkring-vendingerne helt naturlige for ham.

Seje lille fyr!

Jeg krydser fingre for, at han ret hurtigt overfører sin kunnen fra højre- og venstre heelwork til denne nye position. Umiddelbart ser det ud som om, at det er det, der vil ske.

Det er virkelig et kick, at have en ny position at ‘lege med’ nu 😀

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Træning, Video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s