Sikke en masse træning

DSC_0029lille

Gollum, Hero og Biscuit

Vi har været vildt flittige med træningen her i ugen. Vi er gået i gang med nye programmer og det er altid sjovt og inspirerende at have noget nyt at arbejde med.

Torsdag og fredag trænede jeg efter arbejde. Super god træning med alle 3 drenge og da træningen var forbi, fik vi besøg af en sød golden retriever.

blille

Hun var i løbetid og det var bestemt ikke hendes ejers mening, at hun skulle lege med 3 hanhunde, men hun stak af og drengne legede faktisk ret godt med hende – det handlede ikke kun om, at prøve at springe på hende. Hun var ikke højløbsk og det vidste drengene vist godt.

DSC_0018lille


Helle og jeg havde sat weekenden af til at træne hunde.

Lørdag vågnede vi til silende regn, så vi udsatte træningen en times tid og det viste sig at være en god ide. Det klarede op og vi havde fint vejr til træningen. Søndag var der varslet tordenvejr og regn og det kom også, men først da vi var færdige med træning og hygge. Vi har været meget heldige med vejret.

Hero er ved at lære nye tricks og sekvenser til 2017 koreografien. Det er sjovt at arbejde med nye ting. Vi hygger os med udfordringen med at finde den helt rigtige tilgang til indlæringen og vi rykker virkelig i øjeblikket. Det her er den sjove del af at lave nyt program. Senere kommer den frustrerende fase, hvor det hele skal sættes sammen og kunne udføres i en sammenhæng. Det er meget værre, så lige nu nyder jeg, at det er sjovt og går godt.

DSC_0001lille

DSC_0010lille

Gollum har så meget at lære! Vi træner heelwork i mange forskellige variationer – med forskellige hånd-positioner, med rekvisit i hånden, tempo-skift, retningsskift og nye positioner. Hold da op, der er meget at tænke på!

Og så er der alle de forskellige freestyle tricks – spring, trick med stok (vores rekvisit) og vores start-pose. Det føles som om vi træner og træner og træner og selv når Gollum er træt, er der flere ting jeg gerne lige ville have arbejdet lidt med. Hold da op, hvor er der meget en HTM hund skal kunne.

Lille Biscuit skal også have nyt program, men jeg er stadig ikke helt sikker på hvad det skal være, så lige nu vedligeholder vi bare færdigheder og er gået i tænkeboks.

Helle er også ved at lave nyt program sammen med Jazz, så her i weekenden stod den på nye links og nye varianter af positioner.Der er nok at lave!

DSC_0047lille

Lille Ex-it er i løbetid, men hun er heldigvis ikke særligt påvirket af det, så hun arbejde på sammen måde som hun plejer. Hun er i fuld gang med lydigheden krydret med lidt freestyle. Jeg tror, at Helle deler mine tanker om, at der er rigtig meget at lave og træne på med en ung hund. Det bliver jo ikke mindre af, at man træner 2 forskellige discipliner.

Cookie og Doggie er ved at lærer 6+ tricks. Tricks som kræver 2 hunde. Det er en udfordring – især når den ene – Cookie – er mega madglad og gerne følger enhver godbid – både sin egen og dem som Doggie skal have. De er nu meget dygtige og Helle skal bare lige udvikle blæksprutte-arme 😉

DSC_0073lille

Efter træningen, har hundene hygget og leget. Det kan godt være, at Ex-it er i løbetid, men det gør ikke hende og Gollum mindre vilde, når de leger sammen 😀

Søndag sluttede vi træningen med en dejlig frokost. Ahhhh så bliver det ikke bedre – god mad og glade hunde 🙂

DSC_0098lille

DSC_0016lille

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s