Så er vi i gang…

Det er efterhånden meget længe siden, at jeg tilmeldte mig IECs Summer Camp og endnu længere siden, at det blev aftalt, at jeg selv skulle undervise i færdighedsprøverne ved campen. Vi har ventet meget længe på at komme afsted…

Og så her til formiddag pakkede vi hundegrej (en kæmpe taske) og mine egne ting (en mindre taske) i bilen og var klar til afgang.

IMAG0611.jpg

Turen gik først til Sjællands Odde, hvor vi nåede en gåtur inden færgen til Århus ankom.

En fin sejltur, hvor hundene opførte sig eksemplarisk på færgen. Så bliver man stolt af at være hundeejer.

IMAG0610

Ankomst til Motel Spar 10 i Viborg ved 17.30 tiden. Hurtig check-in… Nøglen lå på desken sammen med en liste over hvem, der skulle bo på hvilket værelse. Jeg slæbte bagage ind og så kørte jeg ind mod byen for at finde noget at spise og et sted hvor jeg kunne lufte hunde.

Jeg var egentlig på vej til skoven, da jeg fandt et park-lignende område, så det blev vores gåtur i aften og det var fint. Et sti-system hvor man kunne gå langt og hundene kunne løbe løs i hvert fald noget af vejen.

DSC_0010lille

Tilbage til hotellet, hvor jeg til min glæde opdagede at jeg kan logge ind på Netflix fra tv-et. Life is good 😀

DSC_0015lille

Hero og Biscuit er rutinerede hotelhunde. Gollum er ved at lære… Han har haft lidt for travlt til at spise aftensmad, men ellers ser han ud til at hygge sig. Han leget med Biscuit og med det legetøj, som jeg har med til ham og han skal nok spise senere.

Nu er det tid til en aftentur med drengene. Bare på området rundt om hotellet tror jeg og derefter står den på afslapning… I morgen går den løs med Summer Camp og færdighedsprøve. Can’t wait 😀

DSC_0029lille

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Kursus, Undervisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s