Summer Camp Dag 1

DSC_0004lille

Nysgerrige Gollum

Vi vågnede tidligt og startede morgenen med en tur ud over køreteknisk anlæg, der ligger lige op til hotellet og som har nogle fine græsarealer, hvor border collier kan få en fin morgenløbetur.

Kl. 7 kom hundene i bilen og jeg gik ned for at spise morgenmad. Jeg mødtes med Anita fra Sverige, der var ankommet aftenen før og som også skulle til Summer Camp.

Kl. 8 kørte drengene og jeg til hallen, hvor vi fik indrettes os og både Hero og Gollum fik trænet lidt. Hero er altid god og tændt. Gollum bliver bedre og bedre og i går var han WOOOOOOOOOOW. Han arbejdede så flot. En god start på dagen.

 

Og så var klokken 9 og det var tid til Summer Campens færdighedsprøvekursus. Jeg havde en god dag. Dygtige kursister, der virkelig gerne ville lære og som var så rare at være sammen med. Jeg nød at undervise.

Tiden fløj afsted og pludselig var kl. 17 og vi var nået gennem samtlige øvelser i færdighedsprøve 1 – 4.

Drengene hjalp til som demohunde hele dagen og det er hårdt arbejde. Ud af buret, lav en øvelse, ind i buret igen, vente, ud af buret, en ny øvelse og så ind igen… En hurtig godbid som belønning, men meget andet er der ikke tid til. De var lige så trætte som kursisternes hunde, da vi var færdige, men de var super seje og gjorde det godt. Især Gollum imponerede. Han er ung og mange ting er stadig nye også for ham. Sidste på dagen var han fyldt op og lavede et par afstikkere, men som udgangspunkt var han bare fantastisk. Det var Hero og Biscuit også, men de er mere rutinerede og jeg er blev forventet med at de klare de udfordringer jeg giver dem.

DSC_0006lille

Camp Hazyland

Vi pakkede sammen og kørte tilbage til hotellet, hvor jeg luftede hunde sammen med Anita. Bagefter kørte vi ud for at spise på en kinesisk restaurant ikke langt fra hotellet.

Midt under maden ringede telefonen – Jules og Grietje var ankommet til hotellet efter en lang køretur fra Belgien. Vi fik forklaret dem hvor vi var – en udfordring med en belgisk GPS uden bogstavet Æ, når vi var på Jægersborgvej…

En hyggelig middag med opdatering på livet i Danmark og Belgien siden sidst. Og så var det ved at være tid til at sige godnat efter en super god dag.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Færdighedsprøver, Hero, Undervisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s