Summer Camp dag 2

 

IMAG0622

I dag er fridag og vi havde derfor havde vi aftalt sen morgenmad… Ahhh vi skulle sove  længe… Så hvorfor vågnede vi kl. 5??? Kl. 5.30 var hundene ude at gå morgentur. Den eneste fordel ved det tidlige tidspunkt var, at køreteknisk anlæg stadig lå øde hen, så drengene kunne få nogle gode løbeture ud over græs-markerne.

Tilbage til værelset, hvor Netflix stod for underholdeningen mens hundene sov. Det er tydeligvis hårdt arbejde at være på summer camp – de var helt væk.

Jeg var pænt sulten, da det var morgenmadstid – 4 timer efter at jeg stod op…. det er jo en halv arbejdsdag!

Kl. 9 mødtes Jules, Grietje, Anita og jeg til morgenmad. Der var meget at snakke om, så klokken blev 10 inden vi kørte i hallen. Og så stod den ellers på en hel dag med individuel træning, sparring med hinanden, kaffe og chokolade, mere træning, mere sparring og mere hygge. Det var skønt. Både at træne med egne hunde og bare at sidde og nyde at se de andre arbejde med deres hunde.

Vi spiste frokost sammen med lydighedsfolket, der var i den anden ende af hallen og det var luksus… Sunset havde glemt et par burgere i den oprindelige bestilling, så de gav is til dessert som undskyldning.

Kl. 17  pakkede vi sammen – på det tidspunkt var alle hundene udmattede på den gode måde. Og jeg er så tilfreds med mine hunde. Jeg ved jo at Hero har en kæmpe motor og bare bliver ved og ved og ved, men faktisk var det samme tilfældet med Gollum. Han var lige så fokuseret og tændt sidst på dagen, som først på dagen.

Næste stop var Bilka. Vi skulle alle tanke op med godbidder og ellers manglede vi bare alle sammen nogle småting. Og da klokken var blevet 18 forsatte vi ud for at finde noget take-away, som vi kunne spise på hotellet.

En aften-fotosession med Jules Matisse og Grietjes Floris, der er søskende og med Ditto og Onyx, der også er søskende og nevøer til de to andre… Og så var det tid til en aftentur og god nat og tak for en dejlig dag.

DSC_0137

Ditto, Matisse, Floris og Onyx

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s