Så kom Summer Campen til en afslutning…

Samtlige dage på Summer Campen startede med en gåtur ud over køreteknisk anlæg – fedt at have muligheder for at hundene kunne løbe lige uden for hotel-døren.

Hotellet (Motel Spar-10) lå 2 minutters kørsel fra Hallen og det var et godt sted at bo med hunde. Der var udgangsdøre alle vegne, så lige meget hvor man boede, skulle man ikke gå langt på hotel-gange for at komme ud med hundene.

DSC_0010lille

Morgenmaden blev spist sammen med HTM og Freestyle venner og så afsted til InDog Elite Center.

DSC_0005lille

Jules ODwyer

Summer Campens 2 sidste (for mig) stod på HTM og Freestyle med Jules O’Dwyer. Det var humor på højeste plan. Det sorteste af sort humor og jeg har grinet rigtig meget, samtidig med at jeg har lært meget.

Hvis man skal træne med Jules, må man ikke tage sig selv for alvorligt. Man skal ville se de fejl, der er i ens træning/udførsel og ville løse dem. Alting er sort/hvidt. Enten er det godt nok eller også er det ikke. Der er ikke noget, der hedder ‘bedre’… det er enten rigtigt eller forkert.

DSC_0009lille

Karina med Phønix lytter

Man skal kunne tåle at blive grinet – ikke af – men med. For Jules direkte facon fremkalder latter og der skal man kunne grine med. Og der er ikke noget ondt i det – hun griner lige så meget af sig selv, som af andre. Jeg elsker det – det er derfor jeg elsker at træne sammen med Jules.

Indholdsmæssigt kunne jeg bedst lige HTM dagen, men det er formentlig også fordi jeg allerede har trænet meget freestyle sammen med Jules og kender hendes kæpheste.Ikke desto mindre var det en af de ‘tilskuer uden hund’ pladser jeg har hygget mig mest med på et kursus.

DSC_0055lille

Helle med Taylor

Guldkorn serveret med skarp humor. Der var et par gange hvor handlerne hoppede af forskrækkelse, men jeg lover, at alle gik glade hjem. Ingen led permanent skade 😀

Tjek det her link fra TV Midt Vest.

En fed dag med god stemning og en masse hundearbejder.

DSC_0042lille

Biscuit som demohund

DSC_0101lille

Og Gollum som demohund

Ved HTM dagen kom tekninkken virkelig i højsædet. Jules er meget  hands-on og det skal man lige vænne sig til.

DSC_0052lille

Et lille kys fra Ex-it til Jules… Mon ikke Helle er lidt misundelig over at hun kysser med en anden? 😉

Ligeledes skulle der tages højde for, at der var to grupper handlere – lydighedsfolk, der gerne ville forbedre deres fri ved fod og HTM folk, der arbejder med 10 forskellige heelwork positioner. LP folket skal have luft mellem hund og handler. HTM folket vil gerne have helt tæt heelwork. Så der måtte forskellige teknikker på banen alt efter formålet med øvelsen.

DSC_0005lille

Jules med Yonda

Dagen var indedelt i individuel undervisning om formiddagen og fællesøvelser om eftermiddagen.

Jules tager den tid det tager, så ikke alle får lige meget tid. Nogen problemer er løst på 15 minutter – andre tager 35 minutter.Men det betyder ikke så meget om man er på i kort eller lang tid, for det er lige så interessant at være tilskuer som handler.

DSC_0006lille

Morten med Saga

DSC_0158lille

Helles træningstid – der kunne godt blive lidt crowded på banen… Jules, der forklarer. Emi, der følger med. Miriam, der filmer og jeg selv, der tolker… Man skal ikke være genert, når man er i fokus for al den opmærksomhed.

DSC_0197lille

Summer Campens udenlandske islæt – Jules fra Belgien og Emanuel Hetych fra Østrig.

I Gollums individuelle tid arbejdede vi med at få heelwork positionen lidt tilbage. Han var begyndt at løbe om kap med mig og rykke positionen frem. Han er jo ikke sin mors søn for ingen ting 😀

 

DSC_0082lille

Jules med Gollum

Og senere arbejdede vi med links og introducerede navnene på de heelwork positioner, som han ikke allerede kender.

DSC_0223lille

Links og nye positioner. 

Super fed dag, med mange grin og god træning.

Og da vi havde pakket sammen, var det tid til en køn tur med hundene. Anita, Helle og jeg kørte ud til Himmerlandsstien

13879275_10153849707086687_7348261932805944970_n

Biscuit, Hero, Busy, Anton, Emmi, Jazz, Ex-it og Gollum

Vi blev overmandet af regn da vi var et godt stykke fra bilerne, men vi søgte læ under et træ og heldigvis var det kun en byge.

13873041_10209980919982524_6580796600496361083_n

Regnvejrs-selfie

13939306_10209980919822520_1173231940420158601_n

Dagen sluttede med pizza i InnDog Elite Center sammen med Miriam, Morten, Sanne (nose-work instruktør), Grietje, Jules, Helle og Anita.

Og så gik turen hjemad…. Og selv om jeg havde frygtet den den lange køretur så sent på dagen efter en lang dag, så gik det let. Jeg talte i telefon med Helle i 3½ time undervejs og vupti – ved midnatstid var jeg hjemme…

Tak til Miriam for en super uge. Du har knoklet som et bæst for at give os alle en god oplevelse og det lykkedes over al forventning. IEC hallen er så fed at træne i. Summer Campen har været vellykket på alle måder.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Kursus. Bogmærk permalinket.

Et svar til Så kom Summer Campen til en afslutning…

  1. Pingback: Kageklub, Hillerød og Kronborg | Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s