Dalby Marked

13995462_10154329991283847_1560423475724833259_o

Lone og Puma

Lige som sidste år, havde Lone inviteret mig til at være med til en opvisning ved Dalby Markedet. Det er ikke en stor opvisning med kæmpe publikum, men det er en af de her hyggelige dage, hvor jeg får lov til at have det sjovt sammen med mine hunde uden at der er nogen form for pres på. Ren hygge.

Da vi kom frem i år, viste det sig desværre, at de havde indrettet sig anderledes på pladsen end sidste år, hvilket betød at de forholde, der i forvejen ikke var fantastiske, nu var blevet så udfordrende, at det ikke var sikkert for Hero at lave sit program.

Vi skulle optræde på asfalt med publikum meget tæt på og med alle mulige forhindringer i ‘ringen’. Hero kan ikke springe og lave sine tempofyldte øvelser på asfalt og han ser ikke andet end mig når han arbejder, så telt-spyd og andre ting, der stikker op ad jorden, der hvor han skal performe er simpelthen for farligt.

Vi ændrede planer for vores optræden, så Hero viste hvordan vi træner. Han demonstrerede shaping af nye tricks, klikkertræning og så sluttede han med at vise lidt at det, som han har på sit repertoire.

Derefter viste Lone og Puma deres program til Olsen Banden mens jeg satte Hero over i bilen og blev klar sammen med Biscuit.

Biscuit viste sit Dean Martin program og til sidst fik publikum lov til at komme og hilse på hundene, hvilket var meget populært.

Så alt i alt gik det rigtig fint, selv om bane-forholdene var lidt af en overraskelse, da vi kom frem til pladsen.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Dalby Marked

  1. Pingback: Ferie betyder udflugter | Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s