DAF København

DSC_0072lille

Der er meget at rose ved DAF Københavns stævne. Der var flotte præmier, hele stævnet var vel-organiseret og tingene fungerede. Den største ros skal de dog have for deres planlægning af vejret! Regn og torden hele morgenen – fantastisk vejr til stævnet – regn og torden på vej hjem… Det er da imponerende!

Jeg stillede op med alle 3 drenge… Hero i FS3, Biscuit i Senior og Gollum… i… HTM1! Ohhhh Gollums første officielle klasse!

Og Gollum var faktisk den første af mine hunde, der gik i ringen og det er altid lidt svært at konkurrere med en ny hund, fordi man ikke kender den og ved hvordan man bedst forberede sig på at gå i ringen. Men vi må have ramt nogenlunde godt i forhold til Gollums behov, for han arbejdede så godt i ringen. Han var virkelig fokuseret og holdt nogle meget skarpe positioner.

DSC_0023lille

Vi havde kun to positioner med, men begge i mere end en retning og den ene med temposkift. Jeg tænker at det er rigtig godt for en kl. 1.

Jeg er ovenud tilfreds og meget meget glad for hans præstation.

Jeg havde ikke så meget tid mellem Gollums program og til at jeg skulle i ringe med Hero, så da Gollum var blevet belønnet og havde leget, måtte han ind til sin søster, der som sædvanligt gik op i sin skønhedsøvn. Det er svært at finde god underholdning i vore dage…

DSC_0059lille

Heldigvis fik han sat gang i hende 😉

Hero arbejdede fint – lidt små-misforståelser og så skal vi have fokus på afslutningen inden Nordisk Mesterskab. Det er den, der sommetider er lidt uskarp. Men alt i alt var jeg tilfreds.

Og lille Biscuit… Glad som altid. Han elsker sit Sway program og derfor elsker jeg det også ❤ Hver eneste performance med min skønne lille sheltie er en gave. Jeg er så glad for ham og stolt af ham.

Og så er det jo dejligt, at dommerne også var tilfredse med indsatsen. 3 programmer – 3 x 1 vinder. Fantastisk at få lov til at opleve sådan et hattrick.

DSC_0118lille

Gollum i HTM1 – Hero i FS3 – Biscuit i Senior

Og så er en konkurrence-debut jo noget helt særligt, så Gollum fik en ‘debut-gave’ – et fint trækketov :-).

DSC_0132lille

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Konkurrence, Uncategorized, Video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s