Alt er vådt!

DSC_0714lille

Vi er hjemme efter 2 dage på Store Hestedag i Roskilde og alt er vådt! Men det betyder nu ikke, at det ikke har været en fed weekend, for det har det skam 🙂

Lørdag morgen mødtes vi med Mette, Lone og Helle – klar til 3 opvisninger i løbet af dagen.

Inden de kom, havde jeg imidlertid nået en tur rundt på pladsen med hundene. Jeg kunne jo lige så godt nyde de smukke heste under morgen-gåturen.

DSC_0009lille

Vi startede lidt over 11 i Hunde-ringen lige ved indgangen. Dagens første udfordring… Vi troede, at vi havde aftalt, at vi skulle have vores musik med på USB stick… Det havde vi åbenbart ikke… ‘Stik’ betød telefoner, som stikket fra anlægget kunne gå ind i… Så vi havde kun ca. halvdelen af den musik vi skulle bruge.

Lille Gollum åbnede ballet ved at hjælpe mig med at fortælle om sporten og træningsmetoder og derefter var det meningen, at han skulle vise sit ‘Fly Me To The Moon’ program, men den musik havde jeg ikke på min telefon, så vi måtte improvisere os gennem et program til Biscuits ‘Sway’, som jeg havde fået lagt over på telefonen.

DSC_0049lille

Gollum og jeg fortæller om dog dancing og om træning

Gollum var mega sej! Han var 100% fokuseret og på trods af, at han ikke anede hvad vi lavede og på trods af, at jeg puttede positioner ind i programmet, som han egentlig ikke rigtig kender, så hang han på og arbejdede viiiiiildt godt. Jeg er fuld af beundring og stolthed over hvordan han tacklede den svære situation. Han var der bare og fulgte mine anvisninger med et stort smil om sin sorte mule. Seje seje Gollum!

Mette og O’Malley optrådte til ‘Aristocats’…

DSC_0106lille

– Og Helle med Doggie viste Cookies gamle program til Gustav Winklers Skoogian.

DSC_0171lille

Det var en fin opvisning og hundene var dygtige.

Efter pausen havde vi et pusterum, hvor vi sad sammen og fik en kop kaffe og planlagde den næste opvisning i Store Ring.

hygge

Kl. 13 gik vi i samlet flok gennem menneske-mylderet op til bagsiden af Store Ring, hvor vi skulle ind. Der var en Military opvisning i gang og så var det vores tur…

4 hunde – Jazz, Hero, O’Malley og Puma – viste hver deres program i hurtigt tempo efter hinanden. 4 programmer på 15 minutter.

DSC_0207lille

Jazz

malley

O’Malley

DSC_0297lille

Puma

Jeg har mest styr på hvad Hero lavede og han gjorde det virkelig godt. Skøn oplevelse at være i ringen med ham.

Hero:

Efter opvisningen gik Helle og jeg over til agility banen, hvor vi mødtes med en masse af Gollum og Ex-its halvsøskende.

DSC_0308lille

DM i agility – Callie i fuld firspring

Dorthe Kjærulff lavede et kuld hvalpe efter Tiger ca. 1 år før os og 4 af hvalpene fra det kuld var til DM i agility. Det var super hyggeligt at se dem og lige at få hilst på deres ejere.

DSC_0343lille

Dizzy

DSC_0338lille

Darling

DSC_0334lille

Duo

DSC_0320lille

Halina

DSC_0353lille

6 Tiger-børn: Darling, Duo, Dizzy, Halina, Gollum og Ex-it

Tilbage til Hunde-ringen, hvor vi skulle i gang med dagens sidste opvisning. Denne gang var det Biscuit, der skulle med mig i ringen og han var i hopla. Han hyggede sig med at fortælle om træning og dog dancing og han hoppede sig gennem sit Sway med strålende øjne. Det er bare så skønt med en gammel og erfaren hund til den slags opvisninger.

DSC_0391lille

Biscuit og jeg fortæller om træning og dog dancing

Sway:

Mette og Puma var kørt hjem, så Helle og Doggie vikarierede for dem og viste Skoogian – og Puma viste sig Olsen Banden program. Endnu en rigtig fin opvisning – sikke en god dag. 3 gode opvisninger. Herligt!

DSC_0521lille

Helle og Doggie

DSC_0588lille

Lone og Puma

Helle og jeg sluttede dagen med en tur rundt på pladsen, hvor vi kiggede på heste show og springning. Gollum siger, at han er ret vild med ridebanespringning og gerne ville have været med.  YIKS!


Søndag morgen var vi igen på pladsen en times tid før de andre, så vi kunne nå at gå morgentur rundt på pladsen og nyde hestene.

DSC_0017lille

Morgenturen bragte os også forbi myndernes lure coursing bane.

DSC_0007lille

Lørdag havde vi nydt det perfekte vejr – solskin, men ikke alt for varmt. Søndag var det overskyet og trist… men trods alt stadig tørt…

Vi kom tilbage til ‘lejren’, hvor Helle og Lone også var ankommet. Jette med Addi skulle også have været der, men Addi er skadet og kunne ikke deltage og sandelig om ikke også Puma var begyndt at halte… Argh!

Heldigvis vidste jeg, at Niels (M-Touch Scandinavia) ville være ovre ved agilitybanen – jeg havde en aftale om, at han skulle tjekke Gollum i løbet af dagen, så vi ringede til ham og spurgte om han også ville tjekke Puma. Det ville han og woooohoooo 45 minutter senere var Puma klar til at gå i ringen og lave opvisning!!!! Og Lone og Puma var lige ved at afblæse deres tur til Østrig og EM! Godt de ikke nåede så lang, for Puma var ren-gående og i fantastisk form hele dagen. Det var bare lige en sene, der skulle skubbes på plads.

Gollum blev også tjekket igennem og erklæret fit for fight. Ham var vi nu heller ikke bekymrede for – han skulle bare lige tjekkes igen, efter at have været til service-eftersyn og behandling i torsdags, da Niels var hos Hvalsø Hundevenner.

DSC_0048lille

 

Tilbage til Hunde-ringen, hvor vi skulle i gang med vores første opvisning. Grrrrrrrrrrrr musikken drillede igen. Vi kom i gang 10 minutter for sent og efter at Gollum havde stået og ventet, mens vi alle koncentrerede os om musikken. Det magtede han ikke – at være klar, så vente og pludselig skulle i gang. Den første halvdel af vores program var noget rod, hvor Gollum hoppede og spring og fjollede. Så kom han  i gang og sidste halvdel var rigtig fin. Ikke helt fair over for en ung hund, men sådan er gamet jo også sommetider.

DSC_0056lille

 

Mens Helle og Lone optrådte med Doggie og Puma, hentede jeg Biscuit og så sluttede vi opvisningen med at fortælle om sporten og vise ‘Sway’.

DSC_0211lille

Biscuit og jeg fortæller om træning

I pausen gik Helle og jeg på jagt efter Back on Track dækkener, men det lykkedes os ikke at finde nogen. Men hundene fik en god gåtur ud af det 🙂

Og så var det pludselig tid til Store Ring, hvor Hero, Jazz og Puma skulle vise hver deres program. På det tidspunkt stod regnen ned i stride strømme – det var meget meget vådt.

DSC_0267lille

Helle og Jazz optræder i silende regn

DSC_0396lille

Lone og Puma

Der var ikke gode opvarmningsforhold – der var simpelthen ikke plads. Og Hero var træt af de mange oplevelser… Lige så fantastisk, som han var i lørdagens opvisning, lige så svær var han at arbejde med om søndagen. Han gjorde det han skulle, men han var alt for hurtig og hørte ikke rigtigt efter. Det var ikke en god performance. Heldigvis føles det jo som regel værre end det ser ud og publikum var stadig begejstrede for ham.

DSC_0292lille

DSC_0330lille

Efter opvisningen var det hurtigt videre til Military banen, hvor vi skulle se Gitte (tidligere dog dancer) ride finalen i en Military konkurrence. Det var stadig meget vådt, men Gitte kom fejlfrit gennem banen og det var cool at se hende ride. Stor respekt for de modige Military ryttere!

Vi skyndte os tilbage til ‘lejren’ og søgte læ i Lones telt indtil dagens sidste opvisning. På det tidspunkt stod regnen ned i stråler og alt var bare så ulækkert og vådt.

Motivationen for sidste opvisning var ikke høj – især fordi det fleste tilskuere også var flygtet fra pladsen og hjem i tør-vejr. Der var ikke rigtigt nogen at optræde for. Men ‘the show must go on’ og jeg ville også gerne give Gollum en bedre oplevelse end formiddagens opvisning, så vi gjorde klar og gik i ringen.

Det blev en bedre oplevelse for Gollum. Han var super motiveret selv efter to dage med massive oplevelser og indtryk på hestedagene. Fantastiske fyr!

Mens Helle og Lone viste deres programmer, gjorde Biscuit og jeg klar til at lukke og slukke showet. Biscuit var begejstret – han elsker sit Sway program og han elsker opvisninger, hvor der er godbidder at få i ringen. Han gjorde det så flot.

Vi har ingen fotos fra den sidste opvisning… Det var simpelthen for vådt til at tage kameraet ud! Og så var det ellers med at komme tilbage i tørvejr, få pakket sammen og komme hjem i varmen. Det var koldt og vådt!

Hjemme – alle kostumer er vasket og hængt til tørre efter regn og mudder. Hundene har spist og de to gamle er gået omkuld. Gollum skal lige kigge lidt på marsvin, men mon ikke også han sover godt i nat efter alle de oplevelser 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s