Færdighedsprøve-dag i Hvalsø

dsc_0019lille

Gi’ pote!

I begyndelsen af Hvalsø Hundevenners efterårssæsonen, var Helle og jeg blevet enige om, at der manglede lidt HTM på klubbens kursus-plan, så det ville vi råde bod på, ved at lave en færdighedsprøve-dag og den løb af staben i dag.

DMI havde truet med dags-regn, men heldigvis holdt den vejrudsigt ikke stik. Der var byger, men den værste byge kom mens vi holdt frokost-pause, så det var ikke noget, der kom til at spolere dagen.

Faktisk var det en rigtig hyggelig dag. Biscuit var i hvert fald begejstret. Han fik lov til at være demo-hund og det nød han. Han har spist så mange godbidder, at det er et mirakel, at der ikke komme kød-pølse ud af ørene på ham nu! Og han har hygget sig så meget med at have alles opmærksomhed. Det er lige ham 😀

Hero fik også lov til at være demohund ved nogen af øvelserne og han var især stolt af at kunne løfte det ene bagben. Han demonstrerede nærmest alle øvelser på 3 ben og med det ene bagben løftet. Fjollede fyr 😀

hero

Hero som demohund

Gollum lavede ikke så meget i dag, men han hyggede sig med sin søster og det nyder han altid.

dsc_0027lille

Biscuit, Ex-it og Gollum

Dygtige hunde og dygtige handlere. Det var en fornøjelse, at være underviser 🙂

dsc_0075lille

Elefan-øvelse

dsc_0033lille

Cross Paws

dsc_0065lille

Gå rundt om stok

dsc_0037lille

Næse-target

dsc_0025lille

Twist

Vi sluttede dagen med at lave en lille uofficiel prøve, så alle kunne prøve hvordan det var at være i ringen.

Vel vidende at mange af hundene først var startet trick-træning i dag, tilpassede vi reglerne, så man ikke behøvede lave flere øvelser end man følte, at man var klar til. Man skulle blot gennemføre 3 øvelser, for at være med i konkurrencen om dagens bedste resultat. Vinder blev Thomas med Balder – en kæmpe stor, men meget venlig hovawart – og de valgte faktisk kun at lave 3 øvelser, men de 3 øvelser lavede de også flot.

Stor ros til Thomas for at tage hensyn til sin hund og give den succes i ringen. Denne ekvipage havde været meget udfordret af al den aktivitet, der var på træningspladsen hele dagen, så det var fornuftigt ikke at forvente, at Balder ville bevare fokus gennem 11 øvelser og i stedet sætte hunden op til succes og kun gøre det, som Thomas mente ville være realistisk for dem.

DSC_0080lille.JPG

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Færdighedsprøver, Gollum, Hero, Undervisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s