Sikke en hyggelig dag

 

dsc_0016lille

Sidsel med Wave

For et stykke tid siden, skrev Sidsel og spurgte om drengene og jeg ville være med til at lave opvisning for Dyrenes Beskyttelse i Roskilde. Ja da – det ville vi da gerne.

title1

title

I den forgangne uge har jeg imidlertid haft store problemer med det knæ, der blev skadet i et overfald i forbindelse med mit arbejde for nogle år siden. For en uge siden kunne jeg slet ikke gå. Såh jeg var faktisk lidt usikker på om vi mon kom til at lave opvisning.

-Men i løbet af ugen, er mit knæ blevet bedre, så i formiddags satte vi kurs mod Roskilde. Jeg troede, at vi kunne parkere lige ved opvisningsringen og at hundene kunne sidde i bilen mellem opvisningerne, så da jeg kom frem og fandt ud af, at der var et godt stykke at gå, indrømmer jeg gerne, at jeg panikkede på en noget hysterisk måde. Men jeg er mega bange for igen at få så dårligt knæ, at jeg ikke kan gå og lige pt. skal der ikke ret meget til, så de ekstra skridt og det at skulle slæbe ting frem og tilbage blev helt uoverskueligt. Heldigvis var Liv, Sidsel, Pernille, Helle og Lone som skulle lave opvisning sammen med os klar på pletten og slæbte de fleste af mine ting ned. Tusind tak og undskyld min reaktion.

dsc_0045lille

Første opvisning startede kl. 11 og fordi jeg ikke havde forudset, at jeg skulle slå bure mv. op, så var jeg kommet lidt for sent, så min opvarmning var ikke optimal. Det kunne jeg godt mærke på Gollum, der var den første at mine hunde i ringen. Han var ikke lige så skarp, som han kan være. -Men jeg er tilfreds – han gjorde det fint ud fra de betingelser, som jeg gav ham.

dsc_0063lille

Gollum

Hurtig opvarmning af Hero… Det var kun 2 hunde (ca. 8 min.) mellem Gollum og ham, så han fik ikke helt den ro, som han har brug for. Og som forberedelse til Nordisk Mesterskab i December har vi lavet en masse ændringer i vores program, som vi skulle teste ved dagens opvisning og hold da op! Det blev en spændende koreografi! Ikke som jeg havde planlagt det i hvert fald. Du godeste dog. Men det var også først i sidste uge, at det lykkedes os at lave det ordenligt til træning og det er altid lidt sværere til opvisninger/konkurrencer. Nu ved vi i hvert fald hvad vi skal træne mere 😉

dsc_0003lille

Hero

Og så var det lille Biscuit, der lavede Sway i en forbedret og knæ-venlig version. Og Biscuit elsker sit Sway program og han gjorde det super fint.

dsc_0035lille

Biscuit

En times pause, hvor vi blev forkælet med kaffe og kage. Hygge med hinanden og hundene og Helle sørgede for at Ex-it og Gollum fik racet lidt af. Og så var vi klar igen…

dsc_0041lille

Pause-stemning

dsc_0030lille

Biscuit tænkte, at man jo lige så godt kunne udnytte tiden ordenlig, så han fandt nogen, der gad nusse.

dsc_0040lille

Vores favorit banditter 😀 – Gollum og Ex-it

Denne gang startede jeg med at varme Hero godt op og sikre, at han kunne lave de nye sekvenser uden for programmet.

Pernille og Zion startede opvisningen og derefter var det Hero. Og denne gang lavede han programmet meget meget bedre. Det hjalp at få en ordentlig opvarmning 🙂

dsc_0013lille

Hero

Gollum var også meget bedre 2. gang – han arbejdede meget meget fint. Super fyr!

14753347_10208748037752326_8840120511647996920_o

Gollum fanget i et spring af Pernille Sørensen

Og endelig var det Biscuit, der lukkede og slukkede… Han lavede endnu en fin Sway. Dejligt med en pålidelig og erfaren fyr, som man altid kan regne med – det er skønt at have med til opvisninger.

Tak til alle for en super god dag. Knæet holdt til det hele og selv om det var en blæsende efterårsdag, så holdt det tørvejr. Så kunne det jo næsten ikke være bedre 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s