Weekenden

Weekenden er træningstid – det er der, hvor der er mest luft i dagsplanen og mest ro til virkelig at nyde træningen.

Som regel prøver jeg at få trænet både fredag, lørdag og søndag, men i denne weekend stod den på tandlæge-besøg i fredags, så det blev til en dejlig gåtur på stranden og i skoven i stedet.

2276766977064176761

Hero og Gollum

DSC_0060.JPG

Biscuit

Hero besluttede, at temperaturen var perfekt til en svømmetur – selv om han ikke er indfødt dansker, så er han helt klart familiens eneste viking! De to andre vil godt soppe i vandkanten selv om vandet er koldt, men der er ikke andre end Hero, der får lyst til at svømme.

dsc_0071

Hero

Lørdag kørte vi ned på træningsbanen ved skoven for at træne. Den lokale hundeskole havde træning samtidig, så der var meget uro på pladsen. En super lejlighed til at belønne drengene for at være fokuserede på mig og ignorere omgivelserne. Og det klarede de så godt.

Både Hero og Biscuit arbejdede upåklageligt selv om, at der gik hunde forbi på mellem 1 og 2 meters afstand. Sommetider måtte jeg vente med at sende dem ud til deres rekvisit, fordi der stod en fremmed hund lige op af den. Det var virkelig flot.

2277085986829632356

Gollum

Gollums træning lå midt i mellem to pauser på hundeskolens hold, så han var ikke lige så udfordret af fremmede hunde, der gik til og fra. Gennem hans træning holdt de sig hovedsageligt på mellem 10 og 20 meters afstand. Det var fint nok – bare det, at der ligger sne på jorden er en udfordring for ham – det er så sjovt at lege i, at han bliver helt fjollet. Han havde ikke brug for også at skulle udfordres af en masse fremmede hunde tæt på, så det var perfekt timet.

Alle 3 hunde havde rigtig fin træning og jeg var glad, da vi sluttede af med en gåtur gennem den smukke sne-hvide skov.

Søndag morgen kørte vi til Solrød Strand, hvor der var dommer-seminar for de nye HTM dommere. Det blev en halv dag, hvor der blev trænet bedømmelser i en ganske intensiv grad.

2277505753415682486

DKK i Solrød Strand

Kl. lidt over 1 fortsatte vi til Lille skensved, for at træne sammen med Helle og hendes hunde.

Hero arbejder rigtig fint i øjeblikket og jeg er så småt begyndt at øge kriterierne, så der skal laves mere mellem hver belønnings-pause. Det går godt. Der er en enkelt sekvens, der driller. Jeg overvejer at skifte den ud med noget andet, men den passer bare så godt til musikken, så den får en chance mere. Vi giver den en ordentlig skalle i denne uge og ser om det ændre noget.

DSC_0027.JPG

Med Gollum begyndte jeg allerede lørdag,  at arbejde med en ny position og den arbejdede vi videre med søndag. Langsom og omhyggelig indlæring – vi vil gerne have det korrekt fra starten.

Og Biscuit lavede sin nye koreografi. Vi har endnu engang rettet slutningen lidt til og det begynder at ligne noget. Biscuit elsker sit nye program – det er lige som det skal være 🙂

Endnu en super weekend med god træning – og nu er vi klar til en ny arbejdsuge 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Dommer, Gollum, Hero, Træning, Undervisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s