Crufts 2017: Rejsen til Holland 🐶

Hundene og jeg kørte hjemme fra kl 5.30. Første stop var hos Helle, hvor vi hoppede over i Berlingoen – Helles mere brændstof-økonomiske bil – og fortsatte i den (og sammen med Helle) mod Rødby.

Vi kørte direkte om bord på færgen (perfekt timing), hvor den stod på morgenmad og hygge-sludder med en Crufts-farende nordmand, der fortalte meget om sine hunde og den opdrætter, som han skulle over at besøge. Det var tydeligt at han glædede sig og det gjorde vi også 🙂

På færgen

Før vi vidste af det, var vi i Puttgarden.

Turen gennem Tyskland gik- bortset fra en spærret vej, der medførte en halv time på landeveje – problemfrit. Først da vi nåede til Holland, blev trafikken et problem og de sidste 100 km tog 2 timer at køre! Udmattende!

Miriam har givet mig en ordentlig bunke SPECIFIK energi-brikker, som jeg skal prøve at give Hero undervejs for at se, om vi kan gøre rejsen mindre trættende for ham. Han fik 1/2 brik hver gang vi stoppede. Spændende om det har en mærkbar effekt! Det ved vi på lørdag.

Dagens store pause holdt vi ved en Vitakraft Outlet, hvor vi gik shop amok i billige luksus godbidder til årets stævnesæsson. Fantastisk!

DSC_0309

Selv marsvinene er der blevet købt ind til. Pris i Danmark for marsvine-stængerne: 25 kr. Pris her: 3 kr. 

Kl 18 ankom vi til Hoek van Holland. På det tidspunkt var mit knæ hævet og smertefuldt. Gåturen med hundene var slem! Men den satte heldigvis også blodomløbet i gang og efter lidt tid havde jeg det bedre igen. Phew!

Aftensmaden spiste vi på en strandcafe, hvor hundene også måtte komme med ind. Og vi endte med at spise gratis fordi de ikke tog kort og vi ikke havde kontanter. Stakkels Helle, det var hende, der stod for den forhandling, for jeg var gået ud for at fodre hunde.

Tjek af hundepas, en sidste luftetur og så om bord på natfærgen mod Harwich.

Klokken er nu 5 morgen. Helle er lige vågnet og inden for et par timer ankommer vi til Harwich.

To be continued!

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, England, Gollum, Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Et svar til Crufts 2017: Rejsen til Holland 🐶

  1. Pingback: Crufts 2017 | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s