Crufts 2017: Torsdag er freestyle dag

DSC_0040

Både Helle og jeg vågnede tidligt – Helle fordi hun falder i søvn kl. 8 om aftenen og jeg fordi Gollum kedede sig og dansende rundt oven på mig 😀

Jeg luftede hunde mens Helle var i bad – derefter sørgede Helle for kaffe og morgenmad mens jeg blev klar… Og så var der afgang mod NEC og Crufts.

Crufts er et trættende sted og Hero får brug for al sin energi på lørdag – det kræver overskud at performe et helt nyt program – så han blev i bilen i dag. Til gengæld havde Gollum og Biscuit en trættende, men dejlig dag og nu håber jeg, at Gollum er så mættet af de mange indtryk, at han gider sove (i stedet for at trampe rundt på mig) i nat! Han har i hvert fald haft en fest – hilst på så mange søde hunde og oplevet en hel masse.

DSC_0017

Mon ikke jeg nok skal få nattero i nat? 😉

DSC_0020

Biscuit

Mine bure er på et eller andet tidspunkt i løbet af vinteren blevet fugtige i bilen og da vi skulle hjemme fra, opdagede jeg, at de lugtede af skimmel og svamp – jeg kunne ikke lade hundene sidde i dem i 3 dage… såh dagens shopping-mål var at finde nye bure, der ikke kostede en formue. Og det lykkedes – 2 stk. bure indkøbt og til en rigtig god pris.

DSC_0002

Ellers blev morgenen tilbragt med hygge – både med Helle og med mine engelske venner. Gollum er en social lille fyr og han blev meget forelsket i Cathys Sybil – de havde en god flirt kørende og den var gensidig. Hun var lige så forelsket i Gollum, som han var i hende ❤

DSC_0010

Ved frokost-tid gik vi op i Arenaen for at se den engelske freestyle finale.

Inden freestylen gik i gang, var der imidlertid præsentation af de forskellige hundesportsgrene. Desværre var HTM præsentationen lidt rodet og svær at tage seriøs.

DSC_0034

Til gengæld var Working Trial hundene vildt seje – der var en border collie (Beats onkel  ❤  – det er en lille verden), der gik et spor tværs over Arenaen – meget imponerende, når man tænker på, hvor mange mennesker, der har gået på kryds og tværs i den ring.

DSC_0038

Og så var det Freestyle tid!!! Jubiiiii – jeg fik et sug i maven da jeg så lys-showet i ringen. Jeg glæder mig så meget til at optræde på det grønne tæppe på lørdag.

Jeg havde glædet mig til at se Robbies barnebarn Tico i ringen samme med sine ejer Mary Ann. Og de var dygtige – de har et mega fedt program fyldt med originale ideer. Desværre kom de til at vende deres rekvisitter den forkerte vej, så de optrådte slet ikke for dommerne og til tider dækkede Mary Ann for hunden. Det var deres første Crufts optræden nogen-sinde og dommerne sidder ikke ‘foran’ i ringen, så hun havde fejl-beregnet rekvisitternes placering. En ærgerlig kikser, når de ellers gjorde det så fantastisk.

DSC_0099

Mit absolut favorit program var Lucy Creeks ‘Danse Macabre’. WOOOOOW WOOOOOW WOOOOW det var så fedt. Enestående god fortolkning og nogle vildt fede ideer. De fortjente at vinde og det var dommerne enige i.

DSC_0183.JPG

I det hele taget var det en rigtig god freestyle finale og en fornøjelse at få lov til at opleve.

Dagens vindere blev:

  1. Lucy Creek med Skiff
  2. Kim Lyddon med Tyler
  3. Anne Shuker med Splash

DSC_0210

Vi forlod Arenaen og gik ud for at lufte hunde. En god tur rundt i området omkring Car Park West med alle 3 hunde.

Helle gik på endnu en shoppetur og jeg trænede lidt med Gollum i de travle omgivelser. Han var mega dygtig – han var lidt træt og derfor lidt ‘tungere’ i vendingerne end jeg er vant til, men på trods af mennesker alle vegne og meget tæt på, var han 100% fokuseret og tog ikke øjnene fra mig i så meget som et øjeblik.

DSC_0006

Lidt over 3 pakkede vi sammen og gik ud i solen – sikke et skønt vejr vi har haft.

Vi kørte til Marinaen tæt på vores hotel og fandt en god græsplæne og så var det Heros tur til at træne. Vi gik hans program igennem med stop og belønning for flot arbejde. Og det var rigtig god træning. Hero var fokuseret og koncentreret og virker i det hele taget som om, at han har det rigtig godt. Han er rolig og afslappet. Det er skønt at mærke.

DSC_0242

En lille aftentur med hundene og derefter aftensmad på ‘The Waterfront’. Vi fik en god burger, men vi ventede også på den…. Efter ½ time kom de og undskyldte, at de havde glemt vores bestilling, men nu var den på vej.

En dejlig dag i Birmingham og omegn 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, England, Gollum, Hero, Konkurrence, Træning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Crufts 2017: Torsdag er freestyle dag

  1. Pingback: Crufts 2017 | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s