No Rest For The Wicked

DSC_0030lille

Biscuit – træning foran Netto

Det er mindre end en uge siden, at Hero og jeg havde en fantastisk oplevelse sammen på Crufts, men ikke desto mindre er det for længst blevet hverdag igen…

Vi kom hjem sent søndag aften og allerede tirsdag formiddag var vi ude at træne igen. Det kan godt være, at Hero var top-tunet, da vi stod i Crufts Arenaen og havde debut med vores nye program, men det havde nok været lidt på bekostning af Biscuit og Gollums træning, så de har en hel del de skal indhente inden årets første konkurrence d. 1. april.

Så tirsdag formiddag trænede vi foran Netto. Når vi forbereder os til konkurrence-sæsonen er det altid en god ide at vænne hundene til uro rundt omkring dem, når de arbejder. Der er jo sjældent ro rundt omkring en konkurrence-ring.

Gollum har trænet en hel del i England, men mest højre- og venstre heelwork, så de øvrige positioner var blevet noget rustne og skal lige genopfriskes.

DSC_0005lille

Jubiiii – Gollum kommer med bolden!

Biscuit kunne heldigvis godt huske sit program og lavede starten rigtig flot. Han træner som regel kun et halvt program af gangen – enten første eller sidste halvdel af koreografien. Meeeen han er nu ved at være så godt til det, at vi godt kan begynde at kæde det sammen.

Hero trænede også starten af sit program og selv om jeg på et tidspunkt troede, at han aldrig ville lære den, så fungerer den efterhånden fint.

DSC_0017lille

Hero

Onsdag havde jeg sent fri fra arbejde og jeg orkede ikke en HTM trænings-session med 3 hunde, så vi gik en dejlig tur og bagefter fik hundene lov til at søge efter lavendel – den stod på Nose Work. Og vejret var fantastisk, så det var skønt at være ude.

DSC_0047lille

Biscuit

DSC_0010lille

Gollum

DSC_0071lille

Hero

Torsdag holdt Biscuit fri, men Gollum trænede sine positioner og heldigvis ser det ud som om, at det glemte hurtigt kommer tilbage. Han har holdt en lang pause fra det mere seriøse nørde-præcision-træning, mens Hero og jeg blev klar til Crufts, men jeg kan se, at han nok skal komme stærkt igen inden alt for længe.

Hero skulle egentlig have holdt trænings-fri, men han blev så frustreret over, at Gollum fik lov til at træne, mens han bare skulle vente, at jeg fik ondt af ham og så fik han også lov til at træne – vi trænede præcision i en række af de tricks, der indgår i hans program og som godt kan bliver lidt sjuskede, hvis de kun trænes inde i koreografien.

DSC_0020

Hero var ikke interesseret i en fridag!

Og i dag – fredag – mødtes jeg med Helle for at træne.

-Og jeg tænker, at Helle måske er nødt til at lave en hel del om i hendes koreografier, for det hun gør nu minder åbenbart for meget om en regndans… I hvert fald begyndte det at regne hver gang Helle tog en hund ud og begyndte at træne. Det var fint og tørt når jeg trænede, men så snart Helle gik på banen, så begyndte det at regne. Da Helle trænede med Jazz, søgte hun endda læ, fordi regn og hagl blev for voldsom og jeg besluttede at tage Gollum ud og lave lidt med ham, mens vi ventede på at vejret skulle blive bedre og så snart Helle stoppede træningen og jeg begyndte, så blev det tør-vejr igen 😀

Sååååh enten har Helle en regn-dans udfordring i sine koreografier eller også har hun for alvor p***et vejrguderne af 😀

DSC_0018lille

Helle og Jazz startede deres træning i tørvejr…

DSC_0029lille

– Men inden længe så det sålede ud… Hagl og slud!

DSC_0039lille

Da Gollum og jeg gik på banen, blev det fint igen 😀

Så jeg havde super træning i dag og vejret var ikke noget problem for mig 😀

Hero lavede hele sin Topsy Turvy koreografi og han gjorde det virkelig flot.

DSC_0011lille

Stakkels Prinsesse-hånddukke – hun får alle de mudrede og våde træninger… Jokeren kommer kun på banen, når vejret er godt og til konkurrencer 😉

Gollum trænede sin HTM koreografi og så arbejdede vi på positioner. Der sker fremskridt for hver dag og han lavede faktisk et super super flot program i dag.

DSC_0056lille

Gollum

Og Biscuit trænede hele sit program til musik og han satte ikke en pote forkert – selv de ting, der tidligere har drillet, sad lige i skabet i dag. Vi glæder os til at vise vores nye program frem ❤

DSC_0082lille

Biscuit

Helle havde også god træning i dag – bare lidt mere våd end min 😀

Jazz øver sig i at blive inde i ringen – 20 x 20 meter er ikke ret meget, når man som Helle og Jazz godt kan lide at brede sig.

DSC_0021

Helle og Jazz

Ex-it trænede lydighed og Flemming og hans agility-stjerne sørgede for at give dem forstyrrelser. Det var nu ikke noget, som Ex-it lod sig gå på af.

DSC_0069lille

Apporten hænger stadig i luften! Ex-it har lige sluppet den, for at gribe legetøjet.

DSC_0080lille

Agility på nabo-banen var ikke en udfordring for Ex-it

Og nu er vi klar til en stille og rolig fredag aften foran fjernsynet.

God weekend alle sammen!

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

4 svar til No Rest For The Wicked

  1. Helle Larssen siger:

    Ha ha ha regndans! -måske går jeg så meget op i det at jeg ønsker reelt uvejr til de tordenbrag der er i musikken…. eller noget! Egentlig vil jeg bare gerne nøjes med uvejret i musikken.
    Tak for super træning i dag 🙂

  2. Pingback: Vejrguderne | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s