Nå men altså… Træning op til en konkurrence er jo også voldsomt overvurderet… eller noget…

2290561109389740243

Gollums nye HTM program sidder altså ikke helt i skabet endnu. Det gjorde det for 1 måneds tid siden – inden jeg satte Gollum lidt på hold og fokuserede på Hero og Crufts. Meeen nu havde vi lige 14 dage til at genopfriske det hele inden vores debut i Hangar 17 d. 1.4.

Og det havde jeg det godt med… De 14 dage….

Men altså… i går aftes, da Gollum var til check hos Rikke/K9 Performance, blev de 14 dage reduceret til 4 – 5 dage.

I sidste uge lavede Gollum et slemt rullefald, da han løb efter sin bold. Han viste ikke tegn på at have ondt bagefter, men jeg kunne ikke rigtigt glemme det stunt jeg havde set ham lave, så jeg snakkede med Rikke om at få ham checket igennem.

Og det var godt, for selv om han ikke viste tegn på ubehag, så må han have følt det. Bækken, ryg og nakke havde fået et ordentligt vrid og skulle rettes ud igen. Og desværre havde han også lavet lidt med skulderen og den har brug for ro til at komme sig. Såååå nu tager vi lige en uge i snor med korte gåture… Og så håber vi, at kunne genoptage træningen på mandag efter et kontrol-besøg hos Rikke. Kryds fingre!

Og kryds også lige fingre for, at Gollum er hurtig til at genopfrisk programmer, som han har kunnet, for nu har vi pludselig ikke voldsomt mange træningsdage inden vores debut!

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s