HTM i Roskilde

DSC_0040blille

Hold nu op. Sikke en lang dag. Jeg ankom til Roskilde kl. 6.30 og kørte derfra kl. 16.30. I de mellemliggende 10 timer var der non-stop travlhed!

Så snart mine egne hunde var installeret, begyndte Jette og jeg at gøre klar til dagens konkurrence. Og tiden fløj af sted. Før vi vidste af det, var det tid til HTM klasse 1 – Gollums klasse.

Gollum var sej. Jeg kunne ikke rigtigt høre starten af musikken og det tog en del af min fokus og forstyrrede mig, men trods dette arbejdede Gollum videre og lavede et rigtig flot program. Jeg er meget meget tilfreds med ham. De ting, som ikke fungerede i sidste weekend, var meget bedre i dag. Jeg er virkelig glad for hans præstation i dag.

Hero var  i den næste klasse – freestyle kl. 3. Han var også rigtig god i dag. Rolig og fokuseret og kun nogle enkelte små vuffer undervejs. Dejligt. På Crufts lavede han sit program fuldstændig fejlfrit og det føltes bare så godt. Helt så godt har vi ikke kunnet gøre det siden, men i dag var vi rigtig tæt på. Det var en flot performance. Glad.com

20170430_102016lille

Hero så også glad ud efter at have været i ringen 🙂

Og endelig var det lille Biscuits tur og han var i hopla. Han var bare så sød. Første gang vi lavede vores Chicago program improviserede Biscuit en del og puttede mange ting ind, som jeg ikke havde forestillet mig, at vi skulle lave. I dag var vi ret enige om koreografien og det er jo dejligt 😀

Og så skulle jeg bag dommerbordet i de næste klasser. Tak til alle deltagerne for flot dog dancing. Det er dejligt at være dommer, når der er gode programmer at dømme og det havde jeg i dag.

Helle hjalp med at taste resultater og det var virkelig en lettelse, for så kunne Jette og jeg koncentrere os om at pakke sammen og rydde op.

Kl. 15.30 var der præmieoverrækkelse. Dommerne var enige i, at mine drenge havde arbejdet godt. De vandt hver deres klasse. Og Heros søster / Gollums mor Jazz vandt også sin klasse – HTM3.

Og endelig kunne vi glæde os over, at Gollums bror Bambus vandt LP1. Sikke en sej familie.

li

Jette med dygtige Bambus ❤

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Dommer, Gollum, Hero, Konkurrence, Video. Bogmærk permalinket.

2 svar til HTM i Roskilde

  1. Helle Larssen siger:

    Tillykke med dine 3 fantastiske drenge 💙

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s