Træning med Helle, Hadsten og skovtur

DSC_0034lille

Torsdag mødtes Helle og jeg efter arbejde for at træne hunde. Vi nød en af de sidste lyse aftner inden skiftet til vintertid, hvor det i hvert fald er helt slut med at kunne nå at træne udendørs efter en almindelig arbejdsdag.

DSC_0043lille

Hundene var seje og vi havde rigtig god træning.

Fredag trænede hundene og jeg også efter arbejde. Igen god træning – i hvert fald for Hero og Gollum. Jeg har endnu ikke min musik klar til Biscuit og det gør, at vores træning bliver lidt ‘lallet’. Vi har ikke rigtigt noget konkret at arbejde frem mod, så vi ‘hygger bare’. Det er også fint nok, men jeg har efterhånden brug for at få lidt mere styr på hvad vi skal i 2018.

DSC_0001lille

Lørdag morgen kl. 6 ringede vækkeuret. Det hele var klar, så jeg skulle bare i tøjet og af sted… Jeg sad i bilen kl. 6.20 på vej mod Hadsten, hvor jeg skulle undervise i færdighedsprøver i ‘Hundehuset’.

Det blæste en hel del lørdag morgen, så jeg begyndte at spekulere på, om der mon ville være problemer med broen senere på dagen….

Jeg ankom til Hadsten og blev mødt af 8 motiverede og dygtige ekvipager, der var klar til at arbejde med tricks, heelwork og links. En super hyggelig dag sammen med nogle dejlige mennesker og hunde.

20171028_094720

Da vi var færdige med træningen, sad vi lige og fik en kop kaffe og en ‘sludder’… jeg opdagede en messenger besked fra Helle på min telefon… Politiet varslede, at broen ville lukke, hvis vinden tog til. Og så gik det stærkt!!! Jeg fik pakket i lyntempo og satte kurs mod Sjælland.

Det første stykke af vejen var i stiv vind, men da jeg ramte Fyn, stilnede det noget af og min uro for broen blev mindre. Og jeg kom også over i god tid inden den rent faktisk lukkede søndag morgen ved 5 tiden.

Søndag stod på afslapning, rengøring og en skøn gåtur i skoven. Ingen træning – vi havde alle sammen brug for en hviledag efter 3 dage med massere af træning og en lang tur til Jylland.

20171029_115602lille20171029_115422lille20171029_115157lille20171029_120047lille

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s