Crufts 2018 – Border Collie dag og den engelske freestyle

DSC_0028lille

Biscuit, Gollum og Mica foran NEC logoet

Torsdag morgen ankom vi til NEC kl. 7. Kimmie skulle udstille Mica, så vi satte kurs mod Border Collie ringen, hvor vi slog os ned.

Vi fik hilst på alle de andre Border Collie folk, inden vi kastede os ud i første shopping runde. Gollum og Biscuit kom med. Stakkels Hero kom slet ikke ind i hallen, han lå og slappede af i bilen. Han havde virket træt oven på rejsen, så batterierne skulle lades op og det sker ikke inde i det travle Crufts miljø.

IMG_20180308_141649_283lille

Shopping turen resulterede i en børste, som jeg havde lovet Helle at købe til hende og et bold, som Gollum ikke kunne leve uden.

Tilbage ved udstillingsringen, nåede vi at se veteran klassen, hvor Micas far blev 2. vinder og Heros far blev 4. vinder. Sej familie vi har 🙂

DSC_0234lille

Heros far Aculsia Galaxy Choc Box

DSC_0227lille

Micas far JumpingRiver

Kimmie blev ved udstillingsringen og jeg gik over til The Arena for at hilse på freestyle folket, men det var faktisk ikke rigtigt muligt. For at komme ind til bænkene, skulle man have et særligt armbånd. Man kunne ikke engang komme til at aflevere held og lykke kort til deltagerne, dem måtte man give til en official, der så delte dem ud. Ikke særlig fedt. For det første plejer Crufts jo, at handle om, at hilse på de engelske venner og blive opdateret på hvordan de har det og for det andet, så var der en del Crufts debutanter med, som overhovedet ikke kender mig. Hvis der er nogen med, som jeg ikke kender, så plejer jeg at præsentere mig og fortælle, at jeg er den danske repræsentant i den internationale freestyle og derefter give dem mit kort og ønske held og lykke. Nu har det bare fået et kort i hånden fra en official, fra en, som de ikke aner hvem er. Det synes de nok er lidt mærkeligt. Jeg synes også, at det er rigtig ærgeligt, at man ikke kan gå hen og sig tillykke til vinderne bagefter.

Men jeg fik afleveret min kort og sagt hej til Karen og Allan og det lykkedes også at fange Kath og derefter gik jeg tilbage til Border Collie ringen og hyggede med Border Collie folket og det var også super hyggeligt.

Kl. 11.45 mødtes jeg med Karen og vi gik op for at se den engelske freestyle. Et par virkelig fine programmer og nogle programmer, der var præget af debutant nerver.

En enkelt hund satte sig og ‘lavede stort’ i ringen, så nu er jeg paranoid over om Hero kan finde på det… der er ret langt ud at lufte hunde, derfra hvor bænkene er nu.

Tilbage til Border Collie ringen, var det tid til at heppe på Mica, der så blændende ud i ringen. Hun og Kimmie er et smukt par, der gjorde sig godt på de grønne tæpper. De fik lov til at blive i ringen lige til den sidste udvælgelse, men der var de desværre ikke med. Øv, men godt gået alligevel.

DSC_0398lille

DSC_0387lille

Jeg gik en shopping tur mere inden Kimmie og jeg sammen så BIR finalen. Bedste tæve blev den Åben Klasse tæve, der vandt Mica klasse og hun blev også BIR, selv om både Kimme og jeg faktisk bedre kunne lide hannen. Den vandt gruppen senere på dagen.

Hjem til vores Travelodge for at slappe af og lade op til en ny Crufts dag.

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, England, Gollum, Hero. Bogmærk permalinket.

2 svar til Crufts 2018 – Border Collie dag og den engelske freestyle

  1. Pingback: Crufts Internationale Freestyle | Dog Dancing Dagbog

  2. Pingback: Crufts 2018 – fra start til slut | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s