Noget at være stolt af…

Det er naturligvis med stolthed, at jeg har sagt ja til en plads på VM landsholdet med både Hero og Gollum… stolthed iblandet en lille smule skræk. Det er lige som det skal være 🙂

Men når jeg kigger på resten det danske landshold, så bliver jeg endnu mere stolt… Hele HTM holdet går nemlig tilbage til min hanhund Robbie (INTCH KLBCH DKCH DKHMCH DKFSCH LP1 HYRDPR Whenway Decorated Hero).

Holdet består af:

Sidsels Germal Prada (Wave) – hendes far Littlethorn Continental var Robbies søn og hendes mor Littlethorn Saphire var Robbies barnebarn. Robbie ligger 2 gange inden for de første 5 generationer af hendes stamtavle.

Helles Littlethorn Top Fuel (Jazz) – hendes mor Littlethorn Jazz er efter Robbies søn Littlethorn Continental. Så hun er en niece til Germal Prada og oldebarn til Robbie. Robbie ligger 3 gange inden for de første 5 generationer af hendes stamtavle.

Min egen Gollum, Hazyland My Preciouzzz – hans mor er Littlethorn Top Fuel og dermed er han Robbies tipoldebarn. Robbie ligger 2 gange inden for de første 5 generationer af hans stamtavle.

Annettes Border Team’s Always Acting Agile (Aero) – hans mor er Littlethorn Ruby, der er efter Littlethorn Xsara. Xsara er kuldsøster til Littlethorn Continental og dermed Robbies datter. Så Ruby er Robbies barnebarn og Aero er Robbies oldebarn. Aeros far Acko er efter Littlethorn Amica For Greenborder. Hendes far er Sh Ch Littlethorn Galaxy, som er efter Robbies datter Sh Ch Littlethorn Xsara. Alt i alt ligger Robbie 3 gange inden for de første 5 generationer af Aeros stamtavle.

Så alt i alt er der virkelig meget Robbie på HTM landsholdet ved VM. Gollum og jeg glæder os til at gå i ringen og danse til Robbies ære ❤

Og nåh ja… der er også lidt Robbie på freestyle holdet, hvor min egen Hero (Littlethorn Feet Of Flames) deltager. Han er en kuldsøster til Helles Jazz og altså Robbies oldebarn, der har Robbie 3 gange inden for de første 5. generationer af hans stamtavle.

Tusind tak til alle jer, der ejer Robbies efterkommere og giver dem et godt liv med udfordringer og oplevelser og som bringer det bedste frem i dem, så bla. sådan et hold bliver muligt. Jeg er mega stolt af jer og glæder mig til at være på hold med jer ved VM.

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hero, Landshold, Video. Bogmærk permalinket.

5 svar til Noget at være stolt af…

  1. Helle Larssen siger:

    Jeg er glad for at jeg lærte Robbie at kende OG at jeg herhjemme 3 fantastiske hunde tæt beslægtet med ham. Barnebarn, oldebarn og tipoldebarn. 💙 man kan vist ikke være i tvivl om at også jeg elsker de linjer 😍

  2. Kath Hardman siger:

    Fabulous to have Robbie’s lines through the Team Denmark!!! You must be so proud and emotional. xxx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s