Biscuit & The Crazy Girls

Biscuit & The Crazy Girls er tilmeldt Hornsherred HTM og Freestyle Cup, men da 1. del af matchen fandt sted samtidig med Crufts, så har Biscuit ikke haft mulighed for at deltage før i går – d. 2. juni, hvor del 2 løb af staben.

Jeg er ikke helt sikker på om ‘The Crazy Girls’ dækker over Helle og Sidsel eller over deres hunde Wave og Ex-it… Jeg er tilbøjelig til at tænke at de tobenede er mere crazy end de firbenede 😀 men uanset hvad, så er det i hvert fald Biscuit, Wave og Ex-it der er på hold sammen.

Jeg havde også tilmeldt Gollum i HTM 3, men Hero tog en fridag. Jo mere han konkurrere med et program, jo mindre præcis bliver han, så han gemmer krudtet til VM og OEC.

Jeg kom tidligt og fandt en fin plads ved den åbne port, hvor der kom en brise indimellem. Der var varmt i hallen allerede fra morgenstunden.

DSC_0142lys

Jeg blev installeret og fik set lidt færdighedsprøver og derefter ventede vi på, at det skulle bliver Gollums tur til at gå i ringen. HTM kl. 3 lå ret tidligt på dagen. Og det var dejligt – for godt nok var der varmt i hallen fra morgenstuden, men det blev virkelig forfærdeligt da vi kom hen på eftermiddagen.

Vi gik i en 35 graders varm hal i op til 10 timer. Vejr-mæssigt er det nok den værste konkurrence jeg har været til. På alle andre områder var det en fantastisk vel-organiseret konkurrence.

Men da Gollum skulle i ringen, havde hund og handler det stadig nogenlunde ok med temperaturen – i hvert fald i den del af hallen, hvor ringen ikke lå. Det viste sig, at der var væsentlig varmere inde i selv ringen end i resten af hallen, men det viste vi jo ikke, før vi gik der ind 🙂

Gollum arbejdede fint. Der er et par sekvenser i hans program, der endnu ikke har fungeret lige så godt til konkurrencer, som de gør i træning, så nu skal de ud. Det der ikke virker, skal laves om inden VM, så de kommer til at virke. Det er næste måneds træningsprojekt. Og så er der et enkelt link, der altid tager længere tid i konkurrencer end i træning, så det skal jeg også have kigget på, så vi kan holde timingen også ved stævner. Men alt i alt en rigtig ok performance.

DSC_0095lys

DSC_0091lys

DSC_0093lys

Og Helle havde købte en is til ham, som han fik som belønning da han kom ud af ringen. Phew! Lige hvad der var brug for, for ringen var som sagt uhyggelig varm og det var en lettelse at komme ud derfra.

Man kunne se på alle, der kom ud af ringen, at de var opkogte og mere røde i ansigterne end en tomat!

Efter Gollums program, skulle jeg heppe på en af ‘The Crazy Girls’. Sidsel og Wave skulle i ringen i HTM 3. De arbejdede fint og lagde godt ud for holdet. Way to go Crazy Girl 😉

DSC_0098

Og derefter skulle jeg heppe på Gollums mor Jazz, der godt nok ikke er en Crazy Girl, men som jo stadig er familie ❤

DSC_0127lys

Efter HTM 3 havde jeg en pause, hvor jeg kunne hygge med hunde og sørge for at køle hunde ned. Alle fik cooling coats på og jeg blandede med jævne mellemrum godbidder op i vand, for at få hundene til at drikke, så ikke de skulle dehydrere.

20180602_125518lys

Hero altså – hvordan er det du sidder???

20180602_125509lys

Gollum og Hero begge med cooling coats

Og så blev det tid til senior klassen. Jeg var noget spændt på hvordan Biscuit ville tackle varmen. Han er 13½ år gammel og selv om han holder sig godt, så har han naturligvis ikke samme kraft og energi, som han havde engang.

Men jeg havde ikke behøvet bekymre mig. Biscuit var i hopla. Han hoppede sig glad gennem sit program og kastede endda et par ekstra tricks ind hist og pist. Han var vældig begejstret over at få lov til at være med. Nu er han jo også gået glip af et par stævner pga. skulderskade, så måske var han begyndt at frygte, at han var blevet tvangspensioneret 😉

DSC_0242lys

DSC_0251lys

DSC_0260lys

Efter Biscuits program, luftede jeg hunde. Jeg lokkede dem jo til at drikke en masse, så jeg sørgede også for at de ofte kom ud.

Hero og Biscuit havde det fint og nød at komme ud… Gollum virkede til gengæld lidt mat. Han havde ikke så travlt med at hilse på andre hunde, som han plejer at have og han virkede bare lidt uoplagt. Og så havde han ret tynd afføring…. jeg blev lidt bekymret. Især da jeg tilbød ham godbidder og han ikke ville have dem.

Jeg gik ud fra, at det var varmen, så jeg begyndte at kigge på muligheder for at få hundene væk fra hallen og det viste sig, at bilen faktisk havde en bedre temperatur, så jeg gjorde deres cooling coats våde igen, blandede igen vand op i godbidder, så de fik væske og så flyttede jeg hele menageriet ud i bilen.

Og så trak jeg Gollum fra træningsklassen. Han skulle ikke i ringen mere.

Mens jeg pakkede sammen, blev det tid til præmieoverrækkelse.

Sidsel vandt HTM3 og fik fine points til vores hold. Jazz blev 2. vinder og wooohoooo lille bitte Gollum blev 3. vinder med cert. Seje fyr.

Og Biscuit Blå vandt senior klassen og fik også gode points med til holdet 🙂

DSC_0024lys

Gollum og Biscuit

20180604_182224

Arion gavekort var en del af præmien – super lækker præmie at vinde!

Jeg fik dommersedler, hentede musik, pakkede det sidste i bilen og var desperat for at komme ud på vejen, så der kunne blæse frisk luft om til de varme hunde bag i…. så desperat at jeg kørte fra Gollums resultatbog… og måtte tilbage og hente den. Argh men altså. Så kan jeg lærer det.

Da vi nåede Sorø, stoppede vi ved søen, så hundene kunne få lov til at bade og køle ordenligt ned. Og heldigvis var Gollum kvikket gevaldigt op. Han havde stadig tynd afføring, men han virkede friskere og var glad for at komme i vandet.

DSC_0007lys

Og i dag  – dagen efter, er hans mave i orden og han ligner helt sig selv igen. Meeeeen vi tager den nu stadig lidt med ro – vi har gået tur og været ude og bade og resten af dagen, skal hundene have lov til at slappe af og komme til hægterne igen. Det har vi vist alle brug for.

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Konkurrence, Video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s