Store Hestedag – dag 1

 

I morges kørte jeg fra Hillerød (min søster) til Roskilde, for at lave opvisning ved Store Hestedag. Sidste år faldt Store Hestedag sammen med Hund i Fokus, så der kunne vi ikke være med, så jeg glædede mig til at komme tilbage i år.

Vi er 6 handlere med varierende antal hunde, der skal lave opvisning; Liv med Choice og Mango, Tine med Linus og Viola, Jette med Addi og Questy, Sidsel med Wave og Shadow, Lone med Humle og jeg selv med Gollum og Hero.

Jette skulle til fødselsdag hos sin far i dag, så hun kommer først i morgensøndag.

Der skal være dog dancing opvisning på kl. 10 og kl. 17 på Hestedagene, så hvis alle hundene skulle være med begge gange, ville det blive nogle meget lange dage. Derfor har vi fordelt det, så der er et eftermiddags og et formiddagshold. I morges skulle Sidsel og jeg stå for opvisningen og det blev en super sjov oplevelse. Sjov – og udfordrende 🙂

Allerede torsdag startede udfordringerne. Jeg fik en SMS fra Sidsel om, at hun var indlagt med mistanke om blindtarmsbetændelse og ikke helt vidste, om hun kunne komme lørdag… Nåh, ja men god bedring da… jeg underholder bare selv lørdag morgen 😀

Heldigvis fik Sidsel det bedre, så kl. 9 i morges stod hun ved Store Hestedag og var klar til at gi’ den gas 🙂

Vi startede med at finde musik anlægget, for at finde ud af, hvordan det virkede… vi kunne ikke finde en USB port… Så vi ringede til Signe (vores kontaktperson). Hun fandt en teknikker, der uden at tøve fortalte os, at de ikke kunne spille fra USB. Øhhh men det havde vi jo aftalt? Nå, men det hjalp jo ikke at tude, så Plan B…. vi kunne spille fra vores telefoner.

Og så dukkede Helle op. Hun blev straks kapret som DJ sammen med Sidsels børn (tak alle sammen 🙂  )

Klokken blev 10 og vi gik i gang. Sidsel og jeg var begge i ringen til at begynde med. Sidsel med Shadow og jeg med Hero. Jeg fortalte om forskellen mellem HTM og Freestyle samt lidt andet fakta om sporten. Sidsel viste HTM positioner og jeg viste freestyle.

Og så gjorde Hero og jeg klar til at vise vores program. Ringen var lille og ikke specielt jævn. Græsset var halv-højt. Hero havde det svært og det var bestemt ikke det bedste arbejde vi nogensinde har lavet, men vi kom igennem vores program og Hero fik sin belønning mens Sidsel og Wave gik i ringen for at lave deres program.

DSC_0068lys

Hero

DSC_0082lys

Wave

Til sidst gik jeg i ringen med Gollum for at lave vores Me & My Girl program. Jeg ved ikke om det, der derefter skete, var en practical joke fra Helles side, men hun påstår hårdnakket, at det var en fejl 😉

Gollums musik drillede lidt. Jeg hørte glimt af sidste års Riverdance musik og Helle knoklede med det, men endelige meddelte hun, at nu var de klar. Jeg fik Gollum i start posen og signalerede, at jeg var klar.

Og ud af højtalerne strømmede sidste års musik. Øhhh ok…??? Jeg konkluderede, at der var noget galt med Me & My Girl – at de ikke kunne få den til at virke, så vi kastede os ud i at improvisere til Riverdance. Jeg kender jo musikken, men jeg kunne overhovedet ikke huske programmet. Og jeg har to versioner af Riverdance på min telefon – en kort fra kl. 1 og en længere fra kl. 2. Først da vi overskred 2½ minut, fandt jeg ud af, at det var kl. 2 versionen, der spillede… såh det var pænt stressende og jeg nåede at tænke mange tanker mens vi var i gang. Heldigvis er Gollum jo Gollum og han tog det i stiv arm, at vi ikke rigtig anede hvad vi lavede. Han gik bare heelwork og så mega glad ud 🙂

DSC_0090lys

Mit ansigtsudtryk viser tydeligt, at jeg godt ved, at jeg er ude på dybt vand 😀

Det sjoveste var, da Helle efter opvisningen spurgte om jeg havde glemt mit program?? Øh ja, det er næsten et år siden jeg lavede det?! Og så så Helle mærkelig ud i hovedet. Hun havde slet ikke tænkt over, at det var sidste års musik, der spillede. Hun tænkte bare, at jeg havde ret mange twister og det plejer der ikke at være i mit program. Argh men altså 😀  😀  😀  😀

Efter opvisningen, gik Sidsel, Helle og jeg en runde på pladsen. Der er massere at kigge på – både heste, hunde og boder. Det er så hyggeligt.

Og da vi kom tilbage, passede det med, at min søster og lille Amy ankom for også at kigge på heste og hunde.

Amy var så sej. Hun startede med at sidde på armen hos min søster og se det hele lidt an, men det varede ikke længe før hun blev utålmodig og gerne ville ned og opleve.

20180901_114005

Sej lille mops

Når man har en 10 uger gammel mops med, så er der rigtig mange, der kommer for at klappe og kæle. Amy var populær og tiltrak sig megen opmærksomhed.

Efter en 45 minutter, tænke vi, at hun havde brug for en pause, så vi tog kaffen med om bag ved nogle telte og satte os lidt afsides. Så fik hun lidt ro til at lege med blade, prøve at imponere sin Fætter Biscuit og spise godbidder. Hun hyggede så meget og nød at fjolle rundt.

20180901_122639lys

Et fredeligt hjørne med kaffe til de to-benede og godbidder og vand til de fir-benede

20180901_114010lys

Sejeste Fætter Biscuit

Vi fik klaret det sidste shopping (jeg købte en ny træningstaske og min søster købte de småting hun manglede) og mens vi havde travlt med det, faldt Amy i søvn på min søsters arm. Det er hårdt at være på hestedag ❤

20180901_125925lys

Og min søster sendte dette billede fra hjemturen – en ordenligt power nap 🙂

40555374_749444255402061_6836522521349586944_nlys

Jeg sagde farvel til min søster og gik ned for at finde indgangsbilletter til Tine. Hun ankom kl. 13.30 og jeg stod ved indgangen og afleverede indgangsbilletter til hende. Hun havde ikke nået at få sine med posten, men det klarede vi heldigvis også.

Ved porten meddelte portvagterne mig imidlertid, at de ikke ville lukke Tine ind på den kørselstilladelse, som hun havde. Den gjalt kun før 9 og efter 18. Argh men altså – det er jo sådan en vi alle sammen har. Fat i Signe, der fik skaffet de rigtige tilladelser til os. Tine kom ind og hun fik Lones kørselstilladelse, så hun kunne give den videre.

Jeg pakkede sammen og så passede det perfekt med, at jeg mødtes med Liv ved indgangen og gav hende hendes kørselstilladelse. Wooohooo så var vi igen godt kørende 😀

I morgen går det løs igen og jeg er spændt på hvilke små overraskelser dagen byder på – og hvilket musik jeg kommer til at optræde til 😀

Alt i alt en interessant dag, men vi har grinet meget 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Store Hestedag – dag 1

  1. Pingback: Store Hestedag – Dag 2 | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s