Store Hestedag – Dag 2

DSC_0140lys

Dag 2 på Store Hestedag gled ligesom lidt lettere end dag 1. Vi havde styr på kørselstilladelser og vi vidste, hvordan musikanlæg og telefoner skulle tackles, for at fungere sammen 🙂

Sidsel var med på morgenholdet lige som i går og i dag havde vi også Jette med Addi og Questy med i teamet.

Vi lavede samme set-up som i går, med undtagelse af, at jeg talte mindre og vi havde flere hunde, der optrådte. Sidsel og Shadow startede i ringen sammen med Hero og jeg. Da vi havde præsenteret sporten, gik Sidsel ud og Hero og jeg viste vores Ghost Story program, mens Jette og Addi blev klar til at vise deres program. De gik i ringen efter os.

DSC_0058lys

Sidsel med Shadow

Da Hero var færdig og mens Jette optrådte, gik jeg til bilen og byttede hund – Hero legede med bold på vejen. Sammen med Gollum gik jeg op til musikanlægget og gjorde klar til at starte Sidsels musik.

DSC_0073lys

Hero

Da Sidsel var gået i ringen med Wave, havde jeg 3½ minut til at lave lidt med Gollum, så han var klar og da Sidsel gik ud af ringen. Jette stod klar til at starte min musik.

Og guess what! Hun startede den rigtige musik, så Gollum og jeg fik faktisk lov til at optræde til Me & My Girl (i modsætning til i går, hvor vi måtte improvisere til sidste års musik) 😀

DSC_0085lys

Gollum

Efter Gollums program, var Jette klar til at gå i ringen med Questy – der afsluttede formiddagens dog dancing på Store Hestedag.

Sveden løb af os, da vi var færdige med vores 15 – 20 minutters show. De hurtige skift og det med at skulle holde styr på musik samtidig, gør det til nogle meget intense minutter.

Ringen på Store Hestedag er ikke nem – den er lille og ujævn med ret højt græs. Det er svært for hundene og det er svært for os. Men jeg er meget tilfreds med mine drenge i dag. De viste flotte programmer med fin præcision. Det var rigtig godt.

Efter opvisningen mødtes jeg med Kimmie.

Vi tog billeder af hendes to skønne Border Collie piger, Sumi og Kiri, på 12 uger. De er bare så skønne. Totalt cool med alt hvad der foregik rundt om dem.

DSC_0037lys

Sumi

DSC_0003lys

Kiri

DSC_0048lys

Kiri og Sumi

Kimmie, Kiri, Sumi, Gollum og jeg gik en runde på pladsen og kiggede på boder – og Gollum flirtede med alverdens hunde undervejs.

Derefter gik Kimmie og jeg sammen med Sumi, Kiri og Biscuit over til Ring 1 og så Det Store Hesteshow. Super fedt show med smukke heste og gang i den.

DSC_0260lys

Løs dressur

DSC_0203lys

Vognkørsel

DSC_0159lys

Tinkere

DSC_0121lys

Western Ridning

DSC_0105lys

Western Ridning

DSC_0088lys

Friesere

Igen var Sumi og Kiri bare så søde. Fulgte pænt med uden at lave ballande ❤

20180902_121429

2 søskende, der kigger på heste show

DSC_0268lys

Sumi blev lidt træt og faldt halvt ind i ringen 🙂

Efter showet, besluttede jeg, at det var tid til at køre hjem ad. Der var hvalpene også ved at være trætte og mættede af oplevelser, så det passede også fint for Kimmie.

En fin dag uden det store drama og med en masse hygge 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s