EM træning

I de sidste 2 weekender, har den ene dag været sat af til træning op mod det forestående EM/OEC (Open European Championship). Afrejsedagen nærmer sig hastigt – der er afgang om ca. 2 uger.

I forrige weekend mødtes det meste af landsholdet i Viby til træning og middag/møde.

Vi havde booket hallen i 4 timer, så alle havde 2 x 20 minutter til at træne deres programmer. Efter træningen spiste vi på det lokale pizzaria og mens vi spiste, fik vi afstemt forventninger, behov og ønsker for den forestående oplevelse.

2488089697578912070

I lørdags havde OEC landsholdet arrangeret træningskonkurrence i Helle Palms hal i Niløse (tak for lån af hal mv. Helle!). Det blev bare en super god dag sammen med nogle skønne mennesker og hunde. Alle viste interesse for hinandens arbejde og fremskridt og der var virkelig en hyggelig stemning.

Jeg startede i hallen allerede kl. 8 og fik trænet med Hero og Biscuit inden resten af teamet bag konkurrencen kom kl. 9 og vi begyndte at stille op.

Hero træner et mix a nye tricks til næste års program og præcision i de øvelser, der indgår i dette års program.

DSC_0007lys

Biscuit optræder ikke rigtig mere, men han nyder sin én til én tid i træningslokalet og vi hygger os med alle mulige små opgaver; fremadsendelse til target, rundt om kegle, nose work, tricks med stok (Biscuit kan en masse af dem), apportøvelser, fri ved fod, bakkeøvelser (en af Biscuits favoritter) og alt muligt andet. Fælles for alle øvelserne er, at Biscuit bliver belønnet rigeligt og at vi har det rigtig dejligt sammen, når vi ‘træner’.

DSC_0013lys

Under selve træningskonkurrencen, havde jeg super god træning med Gollum. Vi havde 2 ture i ringen og især den første gennemgang af programmet var super god. Jeg er så tilfreds med den lille mand.

I modsætning til Hero, så er Gollum ikke startet på sit 2019 program endnu. Gollum er en ung fyr – endnu kun 3 år gammel og alt der her med mesterskaber og kl. 3 programmer er stadig nyt for ham og til tider en stor mundfuld. Han har rigeligt med at have styr på ét program og selv om vi har arbejdet med det i en hel sæson, så elsker jeg stadig vores røde rose og vores Me & My Girl musik.

DSC_0154lys

Ind i mellem de ‘større’ landsholdsarrangementer og træninger, så mødes jeg jævnligt med Helle for at træne og jeg træner også selv på næsten daglig basis. Der ligger en masse arbejde bag en mesterskabs-performance og med 3 mesterskaber (Crufts i marts, VM i august og OEC i oktober) inden for 8 måneder, så indrømmer jeg gerne, at jeg er lidt mættet. Jeg glæder mig naturligvis til en fantastisk oplevelse i Schweiz, men jeg glæder mig helt ærligt også til et lille pusterum, når det er overstået…

Pause i oktober (regner jeg med) og så i november, går vi igang igen med Heros Crufts program og Gollums nye 2019 koreografi.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Landshold, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s