De sidste forberedelser og link til live streaming!

OEC18

Der er 4 dage til afgang mod Schweiz og Europamesterskaberne i dog dancing (OEC).

Jeg har faktisk haft lidt svært ved at bevare gejsten for det her OEC. Inden for vores sport er der en klar tendens til, at det er svært at få en rigtig god score, hvis man konkurrere mellem de første ca. 7 – 10 hunde ved et mesterskab. Så sent som ved VM i august så vi, at der blev givet markant højere points sidst på dagen i forhold til først på dagen. Det kan  være fordi de 10 sidste hunde, der ved en given konkurrence er voldsomt meget bedre end de 10 første, men det kan også være fordi dommerne skal bruge lidt tid på at finde deres niveau. Uanset hvad årsagen er, så er det et mønster og derfor røg min motivation drastisk, da jeg så OEC startlisterne og begge mine hunde lå mellem de 5 første startende på hver deres OEC dag. Ved VM trak Gollum også start nummer 3. Hvor stor er sandsynligheden for, at 3 ud af 4 mesterskabs-starter inden for et år, kommer til at ligge mellem de 5 første på dagen? Jeg er godt og grundigt træt af, at det er det vilkår jeg går ind i konkurrencen med.

-MEN jeg har også haft tid til at forholde mig til, at det er det vilkår, som jeg går ind i konkurrencen med. Jeg har studeret dommerlisten og er kommet frem til den erkendelse, at de fleste af dommerne er rigtig erfarne. Jeg tror på, at man med erfaringen får en klarere holdning til hvad der er godt og hvad der er mindre godt. Det vil forhåbentlig være med til at sikre et ensartet niveau fra starten. Og så har det faktisk også hjulpet mig, at jeg har givet mig selv lov til at være ærgerlig og træt af det.

Følelserne er der og for mig har det slet ikke fungeret, at lade som om, at de ikke er der eller negligere hvad det har gjort ved mig. Til gengæld, så har det hjulpet, at lade dem være der, accepterer at de var der, føle dem og mærke dem og hæve mig op over dem og så komme til den erkendelse, at jeg ikke kan gøre noget ved mine startnumre og derfor kan jeg være sur og gnaven eller jeg kan leve med det og gå ind og gøre mit bedste og lade være med at bruge krudt på det, som jeg ikke kan gøre noget ved. Så det er lige nu min tilgang til OEC – jeg er rigtig ærgerlig over mine startnumre, men der er ikke noget, som jeg kan gøre ved det, så nu går jeg ind og sparker r** og så må jeg tro på, at dommerne gør det de skal.

Træning har haft top prioritet gennem de sidste 6 uger og helt ærligt, så er jeg ved at være mættet. Helt klar føler man sig nok aldrig, men – nu vil jeg gerne afsted og ind i ringen og vise hvad vi kan.

I sidste weekend mødtes vi med landsholdet til landsholdstræning. Det var super hyggeligt og også lidt mærkeligt, da vi skiltes, at sige “vi ses i Schweiz!”.

Ellers har drengene og jeg været i træningshallen næsten dagligt. Vi har haft god og målrettet træning.

Og jeg har mødtes med Helle nogle gange – bla. en dag i Stestrup, hvor vi tror, at underlaget ligner det underlag, der er i hallen i Schweiz.

DSC_0018lys

I weekenden skal vi pakke og så er der lige en arbejdsdag mandag – og så er vi ellers på vej!

Linket til live streamingen fra mesterskabet er endelig kommet – klik her, for at følge med!

Startrækkefølge og tidsplan kan findes her!

Next stop OEC og Schweiz!

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Hero, Landshold, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s