34/50… men hvem tæller ;-)

DSC_0082lys

Der er i dag 34 dage til, at jeg har debut med mine nye programmer. Gollum og Hero skal begge to i ringen med deres nye koreografier den 16. februar ved Show Of Winners.

Men Show Of Winners er ikke det store mål, som vi arbejde frem mod lige nu…

Der er i dag 50 dage dage til afgang mod England og Crufts! Og til den tid skulle Hero og jeg gerne være top tunede og klar til at vise hvad det er vi har knoklet med siden oktober 2018.

Vi sagde farvel til vores Ghost Story ved OEC 2018 og siden da, har vi trænet mellem 5 og 6 dage om ugen, for at have en ny koreografi klar, når vi går i ringen i England d. 9. marts. Jeg tør slet ikke begynde at regne på hvor mange timer det er. Selv om jeg har prøvet det mange gange før, så overvælder det mig alligevel, når jeg tænker på, hvor lang tid det tager, at få et nyt klasse 3 program stablet på benene.

Og vi er ikke klar endnu… jeg har helt sikker brug for de 34/50 dage. Vi kan alle de enkelte sekvenser, men vi kan ikke kæde dem sammen endnu.

Og i torsdags hentede jeg de sidste rekvisitter og de har bestemt ikke gjort det nemmere. Ved både Hero og Gollums programmer kommer jeg til at bære noget i hænderne næsten hele vejen igennem og det kræver lige lidt træning. Det hæmmer mit kropssprog og forhindre mig i at bruge alle de små diskrete krops-kommandoer, som jeg har fået tillært mig/os og det gør, at jeg ikke rigtigt kan se hunden og hvad den laver.

DSC_0008lys

Heros kostumer har jeg styr på… Gollums er også på vej… Jeg glæder mig til også at kunne sætte flueben ud for den del.

Og som om, at vi ikke havde nok at se til med nye programmer, så har jeg også tilmeldt Gollum til vores første Nose Work prøve… så Nose Work træningen er også intensiveret lidt. Jo joh… No rest for the wicket 😀

I går – lørdag – havde vi vores ugentlige HTM trænings-fri dag (drengene skal have mindst 1 dag om ugen, hvor de ikke træner HTM), men vi sneg et køretøjs- og to udesøg ind på parkeringspladsen ved NETTO.

Og i dag mødtes vi med Helle og hendes piger og der lavede vi også et par køretøjs-, et inde- og et udesøg. Det kan godt være, at et enkelt Nose Work søg i sig selv ikke tager så lang tid, men når man har 6 hunde, der skal igennem, så tikker uret alligevel der ud af.

Men altså…. mens vi trænede, så producerede Anders den allersidste del af Gollums rekvisit og det skulle han jo også have god tid til 😉
Tak Anders!

Vi trænede Nose Work, HTM og lydighed fra ca. 10 – 15 og så sluttede vi med en fin tur i skoven. Tak for en skøn dag, Helle.

 

Dette indlæg blev udgivet i England, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s