Sidste træning på dansk jord

20190303_085359lys

Her i huset vågner vi tidligt… de firbenede medlemmer af familien, gør i hvert fald. Kl. 8 var vi klar til en god lang morgentur.

Derefter brugte jeg nogle timer på at pakke lidt, nusse rundt og i det hele taget bare være lidt rastløs indtil kl. 12, hvor vi kørte mod WorkingPaws hallen i Stestrup. Jeg havde booket den i en time, så Hero kunne få en god sidste træning inden afgang mod England. Fordelen ved hallen i Stestrup er, at underlaget ligner underlaget i Arenaen på Crufts og den er stor nok til, at programmet kan fylde lige så meget, som det vil gøre til Crufts.

DSC_0007lys

Jeg startede med at lave små sekvenser fra programmet og belønne rigtig meget med bold. Det gjorde vi i 30 minutters tid. Derefter satte vi os ned og hyggede sammen – lige som vi ville gøre til en konkurrence, når opvarmningen er overstået og vi venter på at få lov til at gå i ringen. Efter 5 minutter, gik vi ind og lavede hele koreografien uden stop, belønninger eller andre brud og WOOOOHOOOO vi lavede ingen fejl!!!!!!

Når jeg laver hele programmet, kan jeg godt have svært ved at blive i nu’et. Min tanker bliver grebet af, om den næste sekvens, som ikke plejer at være så stabil, nu kommer til at virke i dag eller af hvorfor Hero mon gjorde som han gjorde i sidste øvelse… I dag var jeg enormt koncentreret om bare at være i nu’et. Holde fokus på det, som vi var i gang med og ikke lade mig distrahere af fortid eller fremtid. Det er svært, men noget, som jeg skal øve mig på, for hvis jeg kan holde fokus, er der mindre risiko, for at noget går galt.

Jeg husker, at til Show Of Winners, så føltes det som om, at de 4 minutter i ringen gik enormt hurtigt. Jeg blev helt overrasket over, at vi allerede var færdige. Jeg håber, at jeg kan få den følelse igen til Crufts – at vi har det sjovt og tiden flyver afsted.

Efter Heros træning, var der 15 minutters hal-tid tilbage, så Gollum fik lov til at lave lidt fremadsendelse og lidt afstands-arbejde med en masse bold og sjov. Hvis man belønner rigeligt, kan man godt nå at bruge en del energi på 15 minutter 😀

Biscuit trænede lidt ude på parkeringspladsen bagefter. Jeg kunne ikke nå mere indefor den tid, som jeg havde booket og Biscuit er ligeglad med om underlaget ligner Crufts underlaget eller ej – han nyder bare at være med, tjene nogle godbidder og opleve, at han stadig har et job.

20190303_141041

Dejlig sidste træning inden afgang – næste træning bliver med engelsk jord under poterne!

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, England, Gollum, Hero, Træning, Video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s