En masse aktiviteter

DSC_0239lys

Gollum ved DM

Der er sket en masse siden jeg sidst var på bloggen. Lidt for meget faktisk…. Når hundearbejdet skal kombineres med et fuldstidsarbejde – og sommetider mere end fuld tid, så kan det godt føles lidt uoverskueligt.

Først var der DM.

Hero er i gang med at lave nyt program, som skal være klar til marts 2020, så jeg havde sagt nej tak til hans DM plads. Han skal i forvejen genopfriske sit Flintstones program til NM i december. Jeg kan ikke tage tid fra det nye program mere end en gang i løbet af vinteren, så når vi ikke at blive klar.

DSC_0244lys

Gollum ved DM

Gollum var imidlertid tilmeldt DM og han havde været super skarp i dagene op til konkurrencen. På selve dagen kom der desværre en lille misforståelse i starten af programmet og en lidt mere tydelig misforståelse i slutningen. Bortset fra det, var han virkelig skarp i sine positioner. Det kan jeg glæde mig over i dag, men på selve dagen fyldte de to fejl mere. Det rakte til en bronze medalje og det glæder jeg mig over  🙂

DSC_0869lys

DM Bronze i HTM 3

Dagen efter DM, var der landsholdstræning for NM og VM landsholdet og set i bagklogskabets klare lys, ville jeg ønske, at jeg havde sagt nej tak til at deltage der.
For det første, var jeg ikke særlig oplagt til en lang dag i en træningshal lige ovenpå en lang dag i en stævnehal.
For det andet, så var VM landsholdet tæt på afgang til Stuttgart. Jeg havde ikke økonomi til både Crufts, NM og VM og da jeg har dårlige erfaringer med den ene VM dommer, var det let at beslutte, at det var dette mesterskab, der skulle vælges fra. Men det betød, at jeg var et helt andet sted både mentalt og træningsmæssigt end dem, der var på vej mod Tyskland. Uanset for meget de inviterede mig ind, så følte jeg mig som det 3. hjul – især da der blev holdt VM møde midt på dagen og jeg egentlig bare gik og kedede mig mens de talte rejseplaner.
Når det er sagt, så havde jeg super god træning med begge hunde og det var jo reelt også hyggeligt at være sammen med de andre. Men en lidt ambivalent følelse.

DSC_0153lys

Gollum

DSC_0073lys

Hero

DSC_0124lys

Og Biscuit var selvfølgelig også med til landsholdstræning – og han hyggede med Sidsels Bylgja

Og det var det egentlig også ved næste landsholdstræning 5 dage senere. Min erfaring fra dette år er, at man ikke skal slå landsholdstræning sammen, med mindre det er samme hold, der skal afsted til begge mesterskaber. Jeg kan ikke rigtigt sætte ord på, hvad problemet er, men det fungerede ikke for mig. Når alle bortset fra en, står foran en kæmpe fælles oplevelse, så er det umuligt ikke at føle sig udenfor, også selv om alle er indbydende og lægger op til, at der skal være sammenhold. Det er ikke en kritik af VM landsholdet. Det var bare sådan det var.

Men igen arbejdede hundene fint og især Gollum fik trænet igennem. Han fik ekstra træningstid, fordi der var tid tilbage, da alle havde trænet.

DSC_0028lys

De sidste uger har også budt på rigtig fede træningsoplevelser.

I sidste weekend mødtes Helle og jeg i Stestrup Hallen og vi havde god træning.

Hero lavede Flintstones for første gang i flere måneder og jeg var overrasket over, hvor let han havde ved det. Jeg var lidt udfordret i forhold til at huske præcis, hvordan jeg skal bevæge mig, men Hero var super!

Og det var fedt at lave Gollums program i en stor hal – begge hunde lavede deres programmer 2 gange med massere af belønning undervejs. Det var så godt.

Og da vi havde trænet, sørgede Helle for dejlig frokost til os. Ren hygge.

DSC_0041lys

Helle med Gollum og Ex-it

Helle og jeg har også mødtes hjemme hos Helle for at træne. Og den ene dag fejrede vi også Årets Hund placeringerne i Border Collie Klubben. Helle havde haft en træningsrunde ved Border Collie Klubbens sidste konkurrence i 2019 og hun havde fået vores rosetter med hjem. Det er jo ingen sag, når man kan vinde kæmpe rosetter uden overhovedet at stille op ved konkurrencen 😀

2 (1)

Jazz – Årets Hund nr. 2. i HTM3. Hero – Årets Hund i FS3. Gollum – Årets Hund nr. 3 i HTM3

Nu har der været lidt mere ro på i en uges tid og jeg nyder hundearbejdet lidt mere igen. Der skal ikke så meget pusterum til, før gejsten kommer tilbage, for i bund og grund elsker jeg jo, at være sammen med hundene og arbejde med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Konkurrence, Landshold, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s