Online HTM kursus

 

I begyndelsen af marts fik jeg en messenger besked fra Marianne, der bor i Norge. Hun lever af at træne hunde, optræde med dem og undervise. I tillæg til hendes fysiske træning, har hun også en web shop med en masse online kurser og hun spurgte mig om ikke jeg kunne tænke mig, at lave et heelwork kursus til hende.

Jeg har stor erfaring med og glæde af at undervise face to face, men havde egentlig ikke tænke over, at ville lave noget online. Men umiddelbart lød det interessant og jeg kan godt lide at undervise og formidle budskabet om, at hundetræning først og fremmest skal være sjovt, så hvorfor ikke?!

Jeg sagde ja, lavede en lektions-plan, som jeg sendte til Norge og fik godkendt og derefter gik jeg i gang.

De første lektioner lavede jeg med mine egne to hunde; Biscuit på 15 og Gollum på 5 år. Det var vigtigt for mig, både at have en stor og en lille hund med og en gammel og en ung, for et af budskaberne med kurset er, at heelwork træning kan være sjovt for alle hunde uanset størrelse, race eller alder.

Da jeg skulle i gang med den 3. lektion kom Gollum til skade i vild leg med sin søster Ex-it og måtte holdes i ro i 5-6 uger, så for at arbejdet med kurset ikke skulle gå helt i stå, så måtte jeg i byen og låne hunde. Helle stillede velvilligt op, så Ex-it, Jazz og Doggie blev brugt i de næste to film. Jeg er super glad for, at Helle gad stille op til opgaven og hjælpe mig videre.

Og da 5. og sidste lektion skulle redigeres, var Gollum i bedring og kunne igen bidrage lidt. Det er trods alt lettest at illustrere sin træning med egne hunde. Det er jo dem, der er trænet præcis efter de metoder, som jeg gerne ville beskrive.

Efter ca. 6 uger, var jeg klar med et 5 lektioners seminar, som jeg kunne sende til Norge. Derefter tog Marianne over og fik lagt det hele online. Undervejs i dette arbejde var jeg involveret i forhold til at bekrive kursusindholdet og tankerne bag kurset. Og det blev også hurtigt klart, at der skulle bruges en kort trailer, så eventuelle interesserede kunne se lidt mere omkring indhold og hvordan sådan et online kursus fungerer.

I løbet af et døgns tid var det hele klar og Marianne kunne uploade kurset til https://englishbissevov.simplerosites.com/htm-with-emmy

Når man køber adgang til kurset, så har man adgang i et år. Dvs. at man kan gå tilbage til de 5. lektioner så ofte som man ønsker og se eller gense sekvenser, der omhandler det, som man arbejder med netop nu.

Kurset er bygget op, så man gradvist bygger mere og mere på sin heelwork og man leger rigtig mange færdigheder ind. Man starter med at skabe sit drømmebillede af, hvordan man forestiller sig at ens perfekte heelwork skal se ud. Derefter bygger man drømmepositionen op med egen hund. Næste skridt er, at bevare denne drømmeposition i vendinger og retningsskift. så arbejder man på at bevare den, når der virkelig kommer bevægelse på og i de sidste lektioner arbejder vi med flere positioner og en hel masse lege, der kan gøre heelwork sjovt for hund og ejer.

Min filosofi er, at heelwork skal være den sjoveste leg hunden kender – sådan er det for Gollum og jeg og sådan vil jeg gerne have, at det skal blive for deltagerne på online kurset.

Dette indlæg blev udgivet i Undervisning, Video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s