Hangar 17

Lørdag morgen kl. 5.15 startede turen mod Mols Bjerge og Hangar 17.

Vi kom frem og tog drengene ud på en lille morgentur langs landevejen mod Feldballe. Derefter gjorde vi klar til dagens konkurrence. Det var småting der skulle ordnes. Katha havde forberedt det meste.

Jeg opdagede til min skræk, at jeg havde glemt mine godbidder. Helle kom mig til undsætning og gav mig en Free Range Kalkun pølse! Tak Helle!

Kl. 10 gik vi i gang med første klasse, der var HTM kl. 3 og hvor Gollum skulle deltage.

Vi har virkelig lagt os i selen siden konkurrencen i Viborg, for at få styr på de ting, der ikke fungerede der… Og det havde hjulpet. De ting vi kiksede i Viborg sad lige i skabet. Så var der et par andre småting og lidt at have fokus på inden “Hund i Fokus”, men alt i alt er jeg tilfreds med vores præstation. Gollum gjorde det godt og endte også med at vinde klassen.

Hangar 17 var sidste konkurrence i dette års DM kvalifikationsperiode og Gollum er kvalificeret til DM med 54 ud af 60 mulige points. Det er da ret godt.

Efter Gollums klasse, sad jeg ved dommerbordet ved de næste 4 klasser. Det gør mig lidt trist at se, hvor lille Freestyle kl. 3 pludselig er blevet. Kun en hund stillede op. Det skyldes, at to af de hunde, der ofte markerede sig i klassen døde pludseligt af sygdom eller skade i 2020 og to er gået på pension – så 4 hunde er forsvundet fra denne forholdsvis svære klasse uden at nye er kommet til.

Tango var tilmeldt i begynderklassen. Han havde siddet i bilen hele formiddagen. Desværre har jeg ikke haft mulighed for at træne han til at sidde i bur, for de konkurrencer jeg har været til i år har enten været på Garbogaard, hvor jeg var DJ i 1½ time og derefter skulle fokusere på Gollum og hans klasse 3 eller også har jeg været arrangør og dommer. Jeg har ikke kunnet sidde sammen med Tango og Xmas og vænne dem til bare at sidde i deres bure inden i hallen. De larmer begge to, hvis jeg gør det, så det gør jeg jo ikke 🙂

Såh lille Tango fik ikke helt tid nok til at suge alle hallens indtryk til sig inden vi gik i ringen. Han var noget distraheret og jeg skulle arbejde hårdt for at holde fokus på mig. Men han lavede mange flotte ting – bla. var jeg super tilfreds med en lang sidelæns heelwork sekvens på venstre side.

Tingo Badingo blev 2. vinder i klassen.

Og så var det lille Xmas tur til at gå i Sandkassen.

Han var glad og på, men havde heller ikke nået at få helt nok opvarming inden vi gik i ringen. Han lavede nogen super flotte øvelser med stok, men da jeg bad ham bakke, var han ikke helt klar til det og der kom et lille frustreret vov. Jeg tog ham op og fik ro på og så prøvede vi igen. Han lavede den flotteste, lange lige bak uden lyd. Wooohooo dygtig fyr ❤

Alt i alt en fin runde, som jeg ikke kan være utilfreds med – blot lærte jeg lidt om, hvordan Xmas skal tackles i et stævne-miljø og det er værdifuld viden. Han skal varmes op, så han metalt er klar på hvad vi laver før vi går i ringen. Ikke en overraskelse, men en god reminder….

Han fik en fin lille præmie-pose med hvalpefoder og en legeting for at stille op 🙂

Legetingen er han meget begejstret for 🙂

Tak til alle, der var med til at gøre dagen i Hangaren hyggelig og en kæmpe tak til Katha for arbejdet inden konkurrencen, flotte præmier, dejlig frokost og husly i en skøn hal med perfekt temperatur på en varm dag.

Dette indlæg blev udgivet i Dommer, Gollum, Konkurrence, Tango, Xmas. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s