Show Of Winners

Da Gollum blev inviteret til at vise sit program ved Show Of Winners, overvejede jeg lige en ekstra gang. Årets store galla udstilling lå nemlig samme dag som HHKs Halloween stævne og der havde jeg planlagt, at Xmas og Tango skulle med. Men i sidste ende sagde jeg alligevel ja tak. Show Of Winners byder nemlig på vilkår, der er svære at finde andre steder og som minder lidt om de store mesterskaber. Det ville derfor være god træning for Gollum, i at præstere under svære vilkår, op til NM.

Og det var ret svære vilkår. Der var virkelig crowded bag scenen og gulvet var glat, så man skulle helt ud af hallen for at varme op og derefter mase sig gennem mylderet tilbage til ringen. Og da vi kom ind i ringen, lå der godbidder alle vegne.

Trods dette arbejdede Gollum virkelig godt. Jeg er så tilfreds med ham. Han var i det helt rigtige gear og han arbejde præcist og uden fejl. Jeg er virkelig glad for den runde.

Og når nu jeg var kommet afsted til Royal Stage i Hillerød, så benyttede jeg naturligvis lejligheden til at socialisere de to små, der endnu ikke har oplevet så mange af den slags arrangementer.

De kom ind hver for sig; først Xmas og derefter Tango. Super god træning i at være i travel omgivelser for dem begge.

Xmas:

Tango:

En hyggelig eftermiddag og aften sammen med hundene og 3 andre dog dancere…

Og så håber jeg, at HHK holder Halloween stævne igen næste år, så vi også kan få den oplevelse med 😀

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Opvisning, Tango, Træning, Xmas. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s