Så godt som klar…

Den sidste måned har været hektisk. Jeg har trænet ret intensivt med Hero, for at få Olsen Banden programmet klar til OEC, der har været travlhed på arbejdet og jeg har været i gang med et skole modul inkl. eksamensopgave og mundtlig eksamen.

Det er lige i overkanten af hvad der er plads til i et 24 timers døgn og i den sidste uge har jeg ligget vågen til langt ud på natten, fordi min hjerne og krop simpelthen kørte så hurtigt, at systemerne ikke kunne nå at lukke ned ved sengetid, så jeg kunne falde i søvn.

Såh her til aften er jeg enormt lettet. I formiddags bestod jeg min eksamen i Strategisk Ledelse – oven i købet med et 10 tal, så nu kan jeg i hvertfald i en 14 dage – 3 uger glemme alt om skole og koncentrere mig om de andre ting… og lige nu er det selvfølgelig OEC, der har mit fokus.

RUC

Jeg var til eksamen på RUC i Roskilde, så det var jo ‘lige rundt om hjørnet’fra Helle, så vi mødtes efter frokost til den sidste træning inden afgang til Holland torsdag morgen meget tidligt.

collage

Hundene arbejdede rigtig fint, så det var ikke træningen, der var dagens største udfordring… Næh, den virkelige udfordring var at pakke bil!

Vi skal køre til Holland i Helles bil og det er jo ikke fordi jeg har små rekvisitter i år… såh bagage til 2 personer og 4 hundes ophold i Holland i en uge + landsholdtøj, dannebrogsflag og andet pynt, træningsudstyr, hundemad mv. Det kan godt være, at Helles bil ikke er lille, men lige i dag, virkede den nu heller ikke specielt stor 🙂

Holland 2013

Men det lykkedes! Alt er inde og alt ligger godt. Der er plads til hundene og Helle behøver heller ikke sidde på taget undervejs. Hun behøver ikke engang have et citron træ på skødet hele vejen til Holland 😀

Såh… i morgen er der lige en arbejdsdag og torsdag morgen… Holland, here we come!

PS. 
Doggie er lidt af en ørn med en Jolly Ball… Hero er ikke helt så skarp. Han har ikke forstået konceptet med et håndtag, så han bider over den… og hver gang han taber den i fuld fart, slår han en koldbøtte ind over den. Awwww Hero 🙂

Doggie er lidt af en ørn med en Jolly Ball... Hero er ikke helt så skarp. Han har ikke forstået konceptet med et håndtag, så han bider over den... og hver gang han taber den i fuld fart, slår han en koldbøtte ind over den. Awwww Hero :)

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s