Hobby TV

Onsdag morgen i sidste uge blev jeg ringet op af Thomas, en journalist fra DR Byen. Han ville gerne have mig til at være med i et dokumtar program om dog dancing, der skulle være en del af en serie om mennesker, der brænder for en usædvanlig hobby. Det lød som et seriøst program og en god måde at promote sporten på, så selvfølgelig ville jeg gerne det.

I de følgende dage havde jeg lange telefon samtaler med ham og jeg sendte video klip, billeder osv. Jeg skulle fortælle min historie, fortælle om HTM og Freestyle, vi skulle blive enige om hvilke programmer der ville gøre sig godt på TV.

Torsdag eftermiddag fortalte journalisten, at de gerne ville have noget med om min dommer gerning, så kunne jeg mon finde en ekvipage, der ville komme og hjælpe med at vise et program, som jeg så kunne kommenterer på som dommer? Joh da, mon ikke…. “Øhhh Helle…. hvad skal du på mandag????” 😉

TV folk holder åbenbart aldrig fri! Produceren Caroline ringede søndag aften kl. 20 for at gennemgå manuskriptet med mig og aftale de sidste detaljer.

Og i formiddags kørte Helle og jeg sammen med Hero, Biscuit og Jazz (og Bridie på udflugt) så til Amager, hvor DR byen ligger.

Hundene uden for DR Byen

Hundene uden for DR Byen

Hazyland Gruppen :-)Vores adgangs-tegn til DR Byen

Gruppe Hazyland 🙂
Vores adgangs-tegn til DR Byen

Vi luftede hunde og så var det ind og møde Caroline og Thomas, som jeg eller kun havde talt i telefon med. Det er en fornøjelse at have Helle med til oplevelser som denne. Hun er så begejstret og glad og det smitter rigtig meget.

Jazz og Hero var begejstrede for at møde Caroline

Jazz og Hero var begejstrede for at møde Caroline

De første 30 minutter gik med at finde os tilrette og få opbygget scenografi. Thomas havde bedt mig tage alt muligt med, der havde relevans for sporten: træningsudstyr, pokaler, kostumer og rekvisitter. De skulle stå på en glas reol bag mig under hele programmet. Der var også blevet trykt en masse billeder af hundene og jeg, som stod på hylden. Det så så fedt ud. Super flot på den sorte natte-himmel, der var baggrunden.

Display med træningsudstyr, rekvisitter, billeder, bøger og præmier.

Display med træningsudstyr, rekvisitter, billeder, bøger og præmier.

Jeg skiftede til kostume og så op i make up afdelingen… hvilket bragte os på en guided tour i kostume afdelingen. Hold da op nogen fede kostumer. Men de var vist ikke egnede til hundearbejde 😉

Helle i make-up damens kyndige hænder...

Helle i make-up damens kyndige hænder…

Tilbage i studiet igen og så var det ved at være tid til at optage. Caroline gav mig de sidste instruker og så i gang. Jeg skulle lave 3 blokke á ca. 8 minutter hver. Alle blokke skulle optages uden klip, så jeg skulle kunne huske instrukser for 8 minutter. Hvis vi var nødt til at stoppe, skulle hele blokken tages om. Mmmm ok, ikke noget pres der!

Først blok vi optog vil være 2. blok når det vises. Der var en del ‘øhhh’ og tøven i de første 3 minutter, men så skulle jeg vise Biscuits program og det fik mig til at falde til ro. Jeg er jo vant til at optræde med ham alle mulige steder, så selv om det var i et studie med rullende kamera’er, så virkede det enormt beroligende at arbejde med ham. Biscuit gjorde det også godt. Han havde ventet i evigheder og stået på scenen rigtig længe inden vi gik i gang, så han var lidt svær at trække op, men han lavede ikke rigtig nogen fejl. Det var ikke perfekt, men det var godt nok :-).
Da vi var færdige, skulle jeg fortælle lidt om min relation til Biscuit og derefter var blokken afsluttet.

Biscuit fik en lille pause i buret, mens jeg skiftede tøj og blev instrueret i den næste blok. Det er den blok, der skal vises først, når programmet bliver sendt. Her skulle jeg snakke i 8 – 10 minutter og kun arbejde lidt med Biscuit. Den sværeste blok for mig, men det gik super godt. Biscuit var frisk igen efter hans lille pusterum og elskede at stå i rampelyset. Han trives virkelig med opmærksomhed. Blok 1 havde jeg frygtet, men da det kom til stykket gled det uden problemer. Men det var godt vi ikke startede med den… jeg kunne ikke have gennemført det ordenligt før jeg lige var faldet til ro.

I den sidste blok skulle Biscuit ikke være med. Her skulle jeg snakke om det at være dommer og Helle med Jazz skulle vise et HTM program, mens jeg fortalte hvad dommeren kigger på. På den måde blev HTM disciplinen også præsenteret. Biscuits program var freestyle.

Jeg skulle starte med at præsenterer Helle og Jazz og deres program. Så skulle Helle optræde, men jeg talte i baggrunden og til sidst skulle alle hundene komme ind i ringen og holde en fest. Det skulle være afslutningen på programmet.

Vi startede – introen gik fint, så gik Helle i gang… og så blev vi stoppet! Jeg snakkede for meget i baggrunden. Godt så, vi prøver igen… jeg synes, at vi blev stoppet en gang mere, men jeg kan ikke huske hvorfor, så måske gjorde vi det ikke. I den optagelse, der endte med at blive brugt, startede jeg min intro. Jeg glemte imidlertid at fortælle om Helles kostume, så mens hun gjorde klar, indskød jeg lige de par sætninger. Det passede ikke Helle – hun hvæsede af mig! Jeg måtte åbenbart ikke trække starten ud, for hun var klar! He hehe… Helle gnavpot 😉

Helle og Jazz var udfordret af en meget lille ring! Det havde Biscuit og jeg også været, men Biscuit er trods alt kun halv så stor som Jazz. De gjorde det imidlertid rigtig fint – en svær udfordring for en ung hund. Da Helle var færdig, skulle jeg runde af og så skulle Biscuit og Hero komme løbende ind på scenen og fjolle og hygge som afslutning. Hero var helt med på den… Biscuit ville hellere snuse rundt efter pølsestykker og andre godbidder :-D.

Hero, jeg selv, Biscuit, Helle og Jazz

Hero, jeg selv, Biscuit, Helle og Jazz

Så skulle vi ellers pakke sammen – der var kaos i vores ting! Vores udstyr lå ud over hele gulvet! Mens vi ryddede op, futtede hundene rundt og hyggede med TV folk, hinanden og deres legetøj. De havde det skønt. Så mange mennesker, der alle var ivrige efter at komme til at hilse og nusse. Bridie fik også lov til at være med. Hun er jo ellers lidt reserveret, men hun hyggede sig nu alligevel meget godt 🙂

Udstyrs kaos!

Udstyrs kaos!

Hjem til Helle… hundene fik en løbetur inden vi fortsatte hjem til Sorø.

Nu er vi spændte på at se resultatet, der bliver sendt på den nye DR3 kanal d. 28 januar.

Ups - da jeg kom hjem havde jeg stadig denne på... så nu skal jeg finde ud af, hvordan den kommer tilbage til DR Byen.

Ups – da jeg kom hjem havde jeg stadig denne på… så nu skal jeg finde ud af, hvordan den kommer tilbage til DR Byen.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Bridie, Hero, Medier. Bogmærk permalinket.

Et svar til Hobby TV

  1. Pingback: Hobby TV i nat « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s