Weekend med landsholdstræning

DSC_0027lys

Fredag var en lang dag. Jeg kørte på arbejde om morgenen. Kl 13 satte jeg kurs mod Hillerød, hvor jeg mødtes med min søster og gik en tur med hundene og bagefter kørte til Garbogaard, hvor HTM VM landsholdet havde aftalt at samles til landsholdstræning og møde.

Vi mødtes kl. 16 og trænede ca. 2 x 15 minutter med hver hund. Vi hjalp hinanden med træningsideer og feedback om handler performance. Vi har fokus på, at holdet samlet set får de bedste forudsætninger for at gøre det godt. God træning og en hyggelig, men lang dag.

Med Hero fokuserede jeg på min egen performance – at have øjenkontakt med dommerne. Og Gollum lavede sit program med den nye start, der fungerede super godt. Han er virkelig kniv-skarp lige nu. Det er en glæde at opleve hans udvikling.

Desværre sluttede dagen lidt kedeligt, idet Gollum faldt ned fra kanten i hallen. Han stod ved siden af mig, mens jeg var ved at tage Biscuit ud af buret. Gollum tog et skridt bag ud og drattede baglæns ned. Jeg er altid så forsigtig med den kant, fordi jeg synes, at den er lidt uhyggelig og så sker det alligevel….

Heldigvis så Gollum ud til at være ok, men jeg var alligevel så urolig, at jeg bestilte en kiropraktor tid for at få ham tjekket. Man kan næsten ikke lave sådan et stunt uden at der sker noget. Heldigvis var der ikke sket noget, der ikke kunne fixes – phew, så tæt på VM, må den slags uheld ikke ske.

Efter træningen spiste vi sammen, mens vi holdt landsholdsmøde og fik snakket forventninger og fik fordelt de forskellige opgaver undervejs. Og vi fik pakket vores gaver til de andre hold ind sammen med Held og Lykke kort.

Det var midnat inden jeg kom hjem.

 

Så en lang dag fredag og en travl uge op til weekenden, så lørdag var vi – både hundene og jeg – meget længe om at komme igang.

Vi hyggede med kaffe (mig) og tygge-ting (hundene) og fulgte med i LP VM via facebook indtil kl. 13, hvor vi havde booket træningstid i Helles hal i Niløse. Biscuit passer stadig på sin skadede skulder, men Hero og Gollum havde super god træning. VM er efterhånden tæt på, så der er fokus på præcision, præcision og atter præcision.

20180620_165222

Man skal aldrig gå ned på legetøj

Efter træningen gik vi en skøn tur i skoven.

20180621_151621

Og så hjem og slappe af (hundene) mens jeg fik ordnet lidt tøjvask mv.

blog2

Omgivet at dejlige bløde senge, men gulvet er åbenbart bedre 😀

Oh og den stakkelse sheltie fik også et bad….

blog

Søndag startede vi tidligt. Vi kørte til Lille Skensved for at træne sammen med Helle. Det var super træning og vores hunde gjorde det bare så godt.

Hero og jeg arbejdede på ro og selvkontrol og med Gollum handlede det om flow.

En herlig formiddag.

 

Og da jeg kørte hjem, havde jeg en ekstra hund med i bilen… Doggie besluttede, at hun hellere ville med mig hjem end at bo sammen med Ex-it og Jazz, der begge er ved afslutningen af deres løbetid og synes at de er lidt mere end Doggie, der jo ikke er i løbetid. Doggie gider ikke mere diskuterer med finkerne og drengene har ikke noget imod at hun kommer på besøg, så det var den bedste løsning. Så må finkerne lige se at komme over deres hormon-fnidder 😉

Biscuit og Doggie havde ikke trænet, så på vejen hjem gik vi en tur i akademihaven. Så havde alle fået oplevelser og motion.

blog

 

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Gollum, Hero, Landshold, Træning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Weekend med landsholdstræning

  1. Helle Larssen siger:

    Hmmmm ja der bliver trænet en del her mod VM 😂
    TAK fordi du tager dig godt at Doggie, dejligt at DR hende sammen med drengene 😘

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s