Det er sommer, det er sol og det er fredag… tra-la-la…

I øjeblikket er mit liv delt ind i ‘før’ og ‘efter’ tirsdag. Tirsdag skal jeg aflevere den skriftlige opgave, som modul 1 af min diplom uddannelse skal munde ud i og det er nærmest det eneste mit liv drejer sig om lige nu. Jeg har taget 2 fridage torsdag og fredag, for at kunne få skrive-ro.  Torsdag sad jeg fra ved 9 tiden om morgenen og til ved 5 tiden om eftermiddagen og skrev. Jeg fortsatte indtil min hjerne bare ikke ville tænke mere. I går startede jeg igen ved 9 tiden, men kl. 14 lukkede jeg computeren ned og kørte til Lille Skensved!

Med næsen i bøgerne...

Ahhhhh træning med Helle og Jette… Vejret var fantastisk og selv om mine hunde kommer ud og gå nogle gode ture i skoven hver dag, så synes jeg nu alligevel, at det bliver lidt forsømte, fordi hvert eneste frit øjeblik går med næsen begravet i en bog. Det er ikke særlig sjovt for dem, så det var så dejligt, at have en hel eftermiddag dedikeret til kun dem.

Jeg ankom ved 3 tiden – næsten samtidigt med Jette. Hundene fik en løbetur sammen med Helles hunde, mens vi fik slæbt alt vores træningsudstyr frem.  Det er efterhånden noget at et udstyrsstykke når vi træner – der skal være magelige stole, bord, kaffe osv. 🙂

Vores lille lejr

Hero var første hund på banen. Han havde varmet op ved at tage nogle gode spurtere sammen med vennerne. Når Hero, Jazz, Doggie, Cookie, Beat og Biscuit løber sammen, så bliver der altså løbet igennem! Bagefter havde jeg testet en ny bold-kaster ved at kaste en bold meget langt adskillige gange, som han så hentede.

Hent bolden!

Ta' bolden!

Jeg har den!

Da træningen gik i gang, var han så forpustet, at han slet ikke kunne holde munden lukket om stokken! Imponerende nok faldt den ikke ud. Han formåede faktisk at holde den i munden, mens han pustede som en blæsebælg :-D.

Ikke træt... bare forpustet 🙂

Men som Helle udtrykte det, så var han ikke træt, han var bare forpustet. Han havde bestemt massere af lyst til at lave sit program. Han var så ivrig for at komme rundt om stokken, at han fik den flået ud af hånden på mig, så den fløj flere meter hen ad jorden. Hmmm skulle det ske ved en komkurrence, så er jeg på den, så jeg må nok lære, at holde fast!

Beg

Woooohooooo

Phew!

Da Hero havde fået nok, var Helle og Jazz klar. De er ved at træne deres nye kl. 3 program og Jazz er bare så dygtig. Øj hvor udvikler hun sig hurtigt i øjeblikket. Men hun er stadig en bandit somme tider og det er nu meget rart at se 😉

Dyb koncentration

Uhhh Jazz er lige blevet HD fotograferet. Det bliver så spændende at høre resultatet. Selv om alt så fint ud, så er ventetiden nervepirrende.

Biscuits tur! Hans program er langt om længe færdig koreograferet, så vi kørte hele programmet igennem. Den første del gik strålende. Den sidste knap så fantastisk! Man kan godt se, hvad vi har arbejdet mest med. Men det ser ud til, at det kommer til at hænge sammen og give meninge og i betragtning af, at det var første gang, at vi kørte det igennem på den måde, så er jeg rigtig glad.

Nogle af de nye tricks fungerer ikke helt endnu. Bla. har jeg brug for en større fod… mere om det senere… 😉

Dejlige, lille Addi. Hun er ved at være rigtig skarp til sit nye program. Hendes musik er ‘One night in Bangkok’ fra Chess og jeg er bare så vild med koreografien. Sjovt og spændende, nogle nye ting bla. en helt ny slags slalom. Deres links hænger super godt sammen og så arbejder Addi bare så godt i øjeblikket. Flot!

Ohhhh Beat. Vi koreograferede det første minut af hans nye program. Hvor fantastisk er det ! Vi er langt om længe nået til koreografi fasen! Beat hader at koreografere. Han hader, at jeg ikke har styr på, hvad vi laver. Vi prøver at tage det i små bidder. Nu har vi koreograferet et minut, så hygger vi os med det minut i et lille stykke tid, inden vi tager os af den næste bid… Ellers fungerer det ikke for Beat.

Doggie testede hele sit program igennem og det gik faktisk rigtig godt. Helle bliver ved med at snakke om, at de ikke er nået ret langt, men det er de! Doggie kan det godt. Helle skal måske lige i lidt bedre form – he he he…

Whisper – rosinen i pølseenden! Wooooooohoooooooooo han var tændt. Han galoperede på stedet i enkelte af positionerne!!! Men Whisper var Whisper. Super præcis og lagde virkelig sjælen i arbejdet. Skønne gamle dreng.

Kl. lidt i i 19 gik turen tilbage mod Sorø. Hele flokken inkl. ejer var udmattede da vi kom hjem – men træt på den gode måde, hvilket føltes rarere end dagen før, hvor jeg bare var træt i hovedet af bøger og computer.

Tak til Jette, Helle og de 4-benede for en dejlig eftermiddag.

Vruuuuf!

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning, Whisper. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s