Garbogaard m.m.

DSC_0038

I går morges kørte drengene og jeg til Garbogaard, hvor der var HTM konkurrence. Jeg havde kun tilmeldt én hund, nemlig Gollum i HTM kl. 3.

Og jeg var heldig, klassen lå først på dagen, så jeg kunne stille op med lille Golbert og stadig nå en dejlig dag i familiens tegn bagefter.

Jeg synes stadig, at det er svært at finde ud af, hvad den optimale opvarmning er for Gollum. I går lavede jeg de sekvenser der sommetider driller et par gange og belønnede sort for at få dem rigtige og bagefter stod den på massere af leg.

Inde i hallen var Gollum lidt distraheret af duftene i gulvet (han ville gerne stå og snuse) og af alle de sjove nye venner, der var i hallen (Gollum er meget socialt anlagt), så der klikkede jeg og gav en lækker leverpølsebid hver gang han kiggede op på mig.

Ved Gollums første to konkurrencer i kl. 3, har han været mega sej og jeg har forladt ringen med en følelse af, at vi havde været fuldt fokuserede på hinanden mens vi arbejdede. Programmet har måske nok ikke været fejl-frit, men kl. 3 programmer er svære for en ung hund, så det er ok.

På Garbogaard havde Gollum det lidt svært i hallen. Han brød sig ikke om, at publikum sad oppe og kiggede ned på ham og i det hele taget, så brugte han ressourcer på at forholde sig til omgivelserne, hvilket gav færre ressourcer til arbejdet. Trods dette, var der ingen rigtige fejl. Nogle af vores links var langsomme, men hans positioner var generelt pæne og parallelle. Meget af det, der ikke fungerede i Hangaren for en uge siden, fungerede rigtig fint denne gang.

Jeg havde en mærkelig fornemmelse, da jeg forlod hallen. Det havde ikke været WOW at være i ringen. Jeg havde ikke følelsen af samhøringhed med Gollum, men til gengæld kunne jeg heller ikke sige, at det ikke havde været en pænt program… det var det….

Jeg belønnede stort og fokuserede på, at Gollum havde vist, at han kan sine ting, selv  når omgivelserne presser ham lidt.

Og så var det tid til, at jeg skulle videre til min søster, der havde planlagt en dejlig skovtur for os, med frokost på Fænrikhus.

dorethelys
DSC_0035lys
DSC_0039lys

Hundene fik svømmet i Esrum Sø og vi havde en skøn dag i skoven.

Undervejs kom der besked fra Sidsel om, at Gollum blev 2. vinder med certifikat. Dygtige lille fyr ❤

20180414_170057

Vi kørte hjem til min søster, der bagte Scones og lavede kaffe til os, så det blev sidst på eftermiddagen, inden jeg brød op. Min søster og jeg sluttede dagen hos Burger King, for traditionen tro, at belønne Gollums certifikat med en Happy Meal.

DSC_0043lys
DSC_0049lys
DSC_0054lys

 

Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s