Hund i Fokus

DSC_0021lys
Weekenden efter Store Hestedag, var vi igen på farten. Denne gang til DKKs Hund I Fokus, der ud over at være landsholdskvalifikation også var afslutning på Årets Hund Konkurrencen.

Jette, Nina og jeg mødtes ved 8 tiden og gjorde klar og kl. 9.30 gik færdighedsprøverne i gang. 1 time senere gik de ordinære HTM og Freestyle klasser i gang.

Dagens første klasse var Freestyle kl. 3. Jeg misberegnede hvor lang tid det ville tage for de første hunde at konkurrere, så jeg fik lidt for lidt tid til opvarmning med Hero. Trods dette holdt vi hovedet koldt og fik gennemført et rigtig fint program – noget af det bedste vi har lavet i år. Super dejlige Hero – nu skal vi bare formå at holde formen indtil OEC (EM) i oktober og derefter glæder vi os til at komme i gang med noget nyt 🙂

DSC_0025lys

Spøgelseshistorien har været et fantastisk program, at konkurrere med og vi elsker stadig både musikken og koreografien, men derfor er det jo alligevel sjovt at skulle finde på nye ting.

DSC_0020lys

Hero vandt klassen, blev Årets Freestyle Hund 2018, kvalificerede sig til Crufts 2019 og blev Hund i Fokus Vinder 2018.

Og mandag eftermiddag sendte vi vores tilmelding til Crufts afsted. Der har været åben for tilmeldinger siden august og da der kun er 10 pladser til deltagere fra andre lande end England, så skal man ikke trække den for længe. Vores tilmelding er heldigvis modtaget og accepteret.

Screenshot_20180914-225420

Næste gang jeg skulle i ilden, var med Gollum i HTM kl. 3. Vi lavede et fint program – ikke så godt som ved VM i Holland, hvor han lavede sin hidtil bedste performancen, men væsentlig bedre end sidst vi konkurrerede udendørs og Gollum forlod ringen.

Især var jeg glad for starten af vores program, som jeg har arbejdet en del med og som fungerede rigtig godt. Sådan er det jo gerne – det man har fokus på i træningen, bliver også bedre til konkurrencer. Hvis bare der var flere timer i døgnet, så man kunne fokusere på det hele i træningen 🙂

DSC_0273lys

Jeg var tilfreds og det var dommerne også. Vi blev nr. 3 i klassen og Gollum blev 3. vinder i Årets Hund konkurrencen efter Sidsels Wave og mor Jazz.  Dygtige Gollum ❤

DSC_0279lys

Resten af dagen var jeg dommer eller havde arrangør opgaver. Jeg valgte at trække Biscuit fra senior klassen. Hans hud har ikke haft det godt i den varme sommer og han lider af kløe. Om det er derfor han har mindre overskud, eller om han bare har nået en alder, hvor han ikke har brug for at konkurrere mere, det må tiden vise, men ved Hund i Fokus, vurderede jeg i hvert fald, at han hellere ville hygge ved ringsiden end at gå i ringen. Kort efter Hund i Fokus, startede han på en  penicillin kur, for at hjælpe ham med at slå den hudbetændelse ned, der plager ham. Når han er færdig med den, må vi se hvad han har lyst til. Men han flyder 14 om et par måneder – det er helt i orden, hvis han helst bare vil være tilskuer nu 🙂

Vi var super heldige med vejret. Selv om himmelen til tider var truende, så blev det kun til ganske lidt regn. Men den regn der kom, kom selvfølgelig sidst på dagen, så langt de fleste kom hjem med våde telte.

Vi sluttede lidt i 16 med præmieoverrækkelse – flotte præmier til både Årets Hunde og til Hund i Fokus vinderne.

DSC_0527lys

Hero og Gollum

DSC_0507lys

Hund i Fokus vindere 2018

 

Dette indlæg blev udgivet i England, Gollum, Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s