Slagelse Festuge

Søndag d. 26.6 skulle drengene og jeg optræde ved Dyrenes Dag i anledning af Slagelse Festuge. Jeg havde allieret mig med Trine og Helle. Sandie skulle også have været med, men hun blev desværre forhindret.

Det er meget længe siden vi har lavet opvisninger. Pga. Covid har rigtig mange aktiviteter været aflyst. Vi var til Store Hestedag sidste år og lavede også opvisning ved Show Of Winners, men ellers har det mest været konkurrencer. Det var dejligt at være ude og hygge uden noget konkurrencepres.

Til gengæld var temperaturene ikke dejlige… hold nu op det var varmt!

Vi skulle lave 30 minutters opvisning – og vi havde 5 programmer. Xmas og jeg startede med at fortælle lidt om sporten og hvordan vi træner hundene. Derefter viste han sit Pinocchio program.

Da vi var færdige stod Trine og Joey klar med “These booths were made for walking” efterfulgt af Helle og Moccas HTM program.

Mens de to hunde viste deres programmer havde jeg ca. 7 minutter til at skifte tøj og bytte hund ud og få headset på igen og så skulle jeg ind med Gollum og fortælle om HTM, vise de 10 positioner og derefter vise hans Game Of Thrones program.

Trine og Joey sluttede af med deres HTM program.

Sveden haglede af mig da jeg kom ud af ringen med Xmas. Det var forfærdeligt at tage Gollums GOT kostume på – jeg fik det næsten dårligt.

Og da vi var færdige med vores program, var jeg virkelig utilpas. Det var bare for varmt.

Jeg var til gengæld mega glad for mine hunde og deres arbejde. De var top seje og arbejde præcist og med stor glæde trods varmen. Det var så fedt at opleve. Særligt med Xmas, der aldrig tidligere har været i så lille en ring med publikum så tæt på. Han var allerede nu i stand til at ignorere børn og hunde helt op ad ringsiden.

Efter opvisningen kastede jeg mig i en stol med en cola i hånden og prøvede at komme til hægterne igen. Og efter 20 – 30 minutter var Tango og jeg klar til at gå med Trine og Helle ud og købe is.

Vi sad i skyggen og hyggede med hundene indtil kl. 16, hvor arrangementet så småt begyndte at lukke og slukke.

Det var virkelig forfærdeligt varmt, så Helle og jeg blev enige om at stoppe ved søen og lade hundene svømme på vejen hjem. Pyh det var lige hvad både 2 og 4 benede havde brug for.

Tak til Helle og Trine for en super hyggelig dag. Det var dejligt at være sammen med jer og jeres hunde ❤

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Gollum, Opvisning, Tango, Xmas. Bogmærk permalinket.

Et svar til Slagelse Festuge

  1. Pingback: Hyggedage | Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s