Ferie 2014 i Belgien, London, Derbyshire og Clicker Expo

Awwwww Biscuit :-)

Awwwww Biscuit 🙂

Step 1 – Belgien. klik her!
Step 2 – London. Klik her!
Step 3 – Derbyshire. Klik her!
Step 4 – Clicker Expo Europe 2014. Klik her!


Hero og Jazz :-)

Hero og Jazz 🙂

Mandag d. 20.10.14

Vi kunne sove (næsten) lige så længe vi ville i dag, men hundene begyndte at blive urolige allerede lidt før 7, så som sædvanligt endte vi med at stå tidligt op. Vi luftede hunde, nussede rundt, spiste morgenmad og pakkede og pludselig var klokken lidt i 11 og det var tid til at checke ud.

Det er hårdt at pakke kuffert!

Det er hårdt at pakke kuffert!

De første timers kørsel gik let og hurtigt og så var det tid til frokost, som vi spiste på en motorvejs-cafe. Vi har spist ret meget burger på den her tur, så i dag skulle vi have rigtig mad… Vi bestilte Steak Pie… Det skulle vi aldrig have gjort! Det lignede et badekar med mudret vand og en brødskorpe over og det smagte af meget lidt…. Hey ho… Det var stadig dejligt med en lille pause og hundene blev luftet 🙂

Da vi nærmede os Harwich, kunne vi se, at vi havde ok tid, så vi besluttede, at stoppe i Cambridge og se den gamle historiske by på vejen. Det var en rigtig god ide… bortset fra, at jeg hader at navigere rundt med Helles bil på snævre områder og en P kælder midt i Cambridge er ret snæver… Det er de små gader i Cambridge med biler parkeret i begge sider også… ARGH!!!!!!!! Og så er der mega mange cyklister i Cambridge, som kommer fra alle retninger og som kører i den forkerte side af vejen… og det gør vi jo i øvrigt også. Turen ud af Cambridge var noget stressende og det hjalp ikke, at GPSen ikke mente, at vi havde nået vores mål i Cambridge endnu og derfor tog os på en ekstra rundtur rundt i byen inden Helle opdagede det!

Cambridge

Cambridge

Men bortset fra det, så var det fedt at se Cambridge. En smuk og super hyggelig by med mange fantastiske bygninger. Jeg har været der en gang før – sammen med min gode veninde Lis for rigtig mange år siden, men det er meget lang tid siden, så det var fint at se det igen.

5

Næste stop var i Harwich, hvor vi gik en lille tur med hundene inden vi kørte om bord på færgen. Vi blev stoppet i tolden på vej ind i færgeområdet… Ikke fordi tolderne ville tjekke vores bil, men fordi hun ville hilse på hundene. Hun fortalte, at hun stopper alle de hundebiler hun kan, bare for at sige hej til en masse dejlige hunde 🙂

Og det er så denne race, der er kendt som verdens mest intelligente hunde :-D

Og det er så denne race, der er kendt som verdens mest intelligente hunde 😀

Jeg er nu om bord på færgen og opdaterer fra verdens langsommeste færge internet 🙂

Next stop: Holland!


Tirsdag d. 21.10.14

Hold da op en lang dag! Vækkeuret ringede kl. 5.30 UK tid – 6.30 lokal tid. Jeg nåede lige at slukke vækkeuret og så bragede ‘Don’t worry – be happy’ ud af færgens højtalere – efterfulgt af en annoncering af, at morgenmaden nu kunne købes i restauranten. Argh! Så var jeg i hvert fald vågen!

Vi fik morgenmad og så var det tid til at køre fra borde.

Vi kørte direkte ned på stranden og gik en dejlig tur med hundene inden vi startede køreturen gennem Holland til Tyskland og videre mod færgen til Danmark.

1

Hero og Jazz var vildt søde på stranden – de gik ‘lege amok’ og tog de vildeste ture sammen… når ellers de to politibetjente Doggie og Biscuit tillod det.

Vi var desperate efter kaffe og fandt en dejlige McDonalds, hvor vi købte 4 kopper kaffe – to til os hver. Uhm, det var mega god kaffe, så da den var drukket, så stoppede vi igen ved en McD for at købe 4 kopper mere… Og så fik vi verdens klammeste kaffe. AAAADDDD hvor smagte den dårligt! Og kopperne var utætte… så vi endte med at smide 2 kopper ud allerede inde vi kørte fra parkeringspladsen, jeg drak en kop og Helle smed den sidste kop ud ved næste stop.

2

Frokost på Burger King og ellers gik tiden med at lege ‘alfabet leg’, ’20 spørgsmål til professoren’ og ‘gæt en person’. Jeg læste også de sidste kapitler af min egen bog og de sidste kapitler af Helles bog op for hende – så fik vi begge to læste vores bøger færdige og tiden gik med noget… Mmmmm, det var en lang tur hjem!

3

Og det har regnet non-stop hele dagen!

Aftensmad på færgen mellem Puttgarden og Rødby og så det sidste stykke vej til Næstved. I Næstved ventede Beat på mig…. Ahhhhh dejlige Beat – og min far. Vi fik pakket alle mine ting over i min bil og så gik det ellers hjem ad. Jeg nåede lige at komme i Fakta for at købe mælk og lidt at spise i morgen inde de lukkede kl 22.

4

Hjemme og færdig med at tømme bil kl. 23!

Og nu er det god nat!

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, England, Hero. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s